Neckermann, Questor, Unitravel, Bluemoond? Melyik utazási irodával kinek mi a tapasztalata megbízhatóság szempontjából?
Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 17:58
1/6 anonim válasza:
Unitravellel utaztam már Korfura. Abszolút korrekt volt minden, semmi probléma nem volt.
2/6 anonim válasza:
Bestreisen, Aeroviva, 5 kontinens, West Travel, Eurotours.
Csak kapásból néhány hajdan megbízhatónak tűnt, és jónevű utazási iroda, amik csődbe mentek. PErsze mellettük volt még legalább 30 másik is.
Mire vagy kíváncsi megbízhatóság szempontjából?
3/6 bibus26 válasza:
Mi a Quaestorral utazunk már nagyon rég óta. E-mailek, telefonok naponta, hogy minden rendben legyen...Nagyon korrektek,kedvesek,ajánlanak szállodát a te ízlésed szerint,és jó érték-arányban dolgoznak. Tavaly előtt páromnak hirtelen haza kellett jönnie Bulgáriából,de 2 telefonhívással elintézték. Én csak ajánlani tudom őket:)
4/6 A kérdező kommentje:
Már kiválasztottuk a szállodát, az utazást, mindent, mindegyik irodától kaptam ajánlatot, szinte ugyan olyan árban. Ezért is kérdezem, hogy melyiket ajánlja valaki jó szívvel.
köszönöm az eddigi válaszokat
2014. jan. 17. 05:30
5/6 anonim válasza:
Neckermannal többször utaztam már. A legnagyobb vagyoni biztosítékkal rendelkező iroda. 2013-ban a második a BestR. volt. Szóval ki tudja. De a Neckermannál mernék foglalni, én is náluk keresgélek jelenleg.
6/6 A kérdező kommentje:
Végül is a Neckermannt választottuk, de soha többet! Senkinek nem ajánlom! Inkorrekt, gusztustalan cég!Többször is megpróbáltak átverni, a már leszervezett, kifizetett úttal kapcsolatban.
2014. máj. 29. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!