Lehetséges hogy olcsóbb egy utazás Mallorcára utazási irodával mint hogyha én foglalom le interneten?
Igen elképzelhető, mi szinte mindig saját szervezésben megyünk, de az Azori-szigetekre olcsóbb volt irodával, mint egyénileg. A repülő volt ahol sokat sporóltunk, mivel charter járattal mentünk így jóval kedvezményesebb volt, mint TAP lett volna. Plusz nem is kellett átszállni.
Körül kell nézni majd mérlegelni. Nem mindig éri meg, de vannak nagyon jó ajánlatok.
Elképzelhető, bár te mindig tudsz olcsóbbat is foglalni, ugyanis utazási irodák hosteleket nem értékesítenek, és az a legolcsóbb.
Nyilván, ha ti rendes szállodát akartok, akkor igen, elképzelhető, hogy egy "nagybani" foglalónak vannak kedvezmények.
Szerintem nagyon ritka az olyan, hogy irodával bármi olcsóbb lenne. Valamiből nekik is meg kell élni. :) Ez a lefoglal ezer szobát duma persze addig igaz, hogy nekik olcsóbb. De ebből te mint utas már semmit nem kapsz. Persze ha utazási irodás győzködni akar téged, akkor úgyis előkapja ezt a dumát.
Ha valakinek van elég pénze az irodát megfizeti akkor én azt teljesen megértem, hogy nem tököl a saját szervezéssel. Minek túrni a netet, keresgélni heteken keresztül a legolcsóbb megoldást amikor egyszerűbb besétálni az irodába? Ha fontos a kényelem ilyen téren is, akkor mindenképp az iroda az olcsóbb. Mert saját szervezésben a legtöbben sose számolják bele a végső árba, hogy mennyi órát tököltek el keresgéléssel, szervezgetéssel, holott az idő=pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!