Valaki tud segiteni abban hogy Bécsből, reptérről hogyan lehet eljutni Győrbe? Vonattal, vagy busszal inkább? Győrbe mindegy hogy vonat vagy busz megállóba érkezek. (végülis egy helyen van. :D)
Bécsből megy vonat Győrbe, ha jól tudom ugyanúgy 29 euró azaz kb. 10.000 ft, mint Pestig (de lehet, hogy kicsit olcsóbb, de azért sokra ne számíts):D
A Westbanhofon megy keresztül és Hütteldorfon azt hiszem (München-Pest között közlekedik).
A busz csak éjjelente megy, sokkal kényelmetlenebb és lassabb, bár diákoknak olcsóbb (felnőtteknek meg drágább). A vonat kb. 15x jön naponta és gyorsabb is meg kényelmesebb.
köszönöm!
Még oda irom h déli 12.00 ről van szó,
és megkérdezném hogy a reptérről egyértelmüen eltudok jutni a westbahnhof-ig? illetve megtalálni az oda vezető vasut vonalat? avagy buszjáratot?
Mennyi idő mig beérek?
neharagudj a sok kérdésért, de elég esélyes vagyok a tégelyésre, és a lehető leghamarabb kell megtennem ezt a távot.
Nagyon köszönöm az eddigi segitséget is! :)
Nekem sajnos a főoldalt jeleníti meg, de lehet éppen komoly is.
Példának kedvéért ha a német vonat oldalán vásárolom meg a jegyet münchentől pestig, az éppen 200-300 euró is akar néha lenni. A magyar oldalon kell :D
Fejből nem tudom, hogy jutsz el de ha jól emlékszem 1 metróátszállás, holnap megnézem és leírom, ha az jó!
Na jól emlékszem :)
A reptéren felszálsz a CAT (city airport train) vonatra, ami elvisz aLandstraße/Wien Mitte állomásig. Ott a NARANCSSÁRGA vonalra kell átszállni Ottakring irányába, a 7. megálló a Westbanhof. A bécsi metró elég csiga, 20 percet erre rá lehet számolni. Ha nem tudod megállapítani a narancs vonalnál melyik irányba menj, akkor csak azt jegyezd meg, hogy Simmering a ROSSZ és Ottakring a JÓ irány:)
A CAT jegy 11 euró, a tömegközlekedéses télen olyan 2 euró körül volt, most nem tudom pontosan.
VOnat fél-1 óránként megy naponta, ha jól láttam, az általad megjelölt időpont környékén. Viszont a MÁV oldala azt írja, hogy az árvíz miatt gondjaik vannak, érdemes lenne az utazás előtt felhívnod őket. Viszont annyiból mázlid van, hogy a jegyre csak 9 eurót ír az elvira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!