Jövő nyáron tervezünk utazni külföldre, utazási irodával szeretnénk ahol a csomagban benne van a szállás és a busz út. Tudtok ilyen utazási irodákat ahol jó áron vannak utak és jók a tapasztalatok? Mellesleg mikor rakják fel a jövő nyári utazásokat?
Karácsonyra szoktak már nyári utakat adni ajándékba, de ezek még nem igazán akciósak és kevés is az ajánlat. Inkább az első negyedévben pörög fel a piac, akkor érdemes nézelődni.
Ezzel együtt a helyetekben nem zárnám ki az egyéni szervezést sem, repülő- vagy vonatjegyet foglalni, szállást intézni ma már baromi egyszerű és romantikázni határozottan hangulatosabb kettesben, mint harminckettesben.
Gyakran utazok irodákkal (is.)
Javaslom, hogy nyugodtan várjátok meg a tavaszt, mivel most még senki sem tudja, hogy hogyan alakul a járványhelyzet jövőre.
Nem fognak elfogyni az utak, ettől ne tartsatok.
Azt viszont érdemes lenne eldönteni, hogy mi legyen az úti cél ill. mennyi az anyagi keretetek.
Ha majd a vírus engedi, én Olaszországot javaslom, azzal nem lehet melléfogni.
Velencével kezdeném az utat...
A Fehévár Travel tényleg megbízható és profi cég, a foglaláshoz pedig tényleg nagyon korán van még, december-januárnál előbb normális években sem voltak nagyon katalógusok. Bőven ráérsz Valentin-nap előtt gondolkozni ezen.
Én középiskola után abbahagytam az ilyen utazást, de idősebb rokonoknak, ismerősöknek mindig őket ajánlom és jókat hallok vissza tőlük.
3-as vagyok.
Az utazási irodáknak mindig van 4-5-6 napos buszos Toszkán körútjuk.
Első olasz útnak és kedvcsinálónak pont jó lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!