Melyik utazási irodával érdemes Egyiptomba utazni ami nem horror áron van és megbízható is?
Ha egyiptomba vágysz, magad is megteheted hogy veszel egy 3000 ft-os jegyet Eilatba, onnan átmész a hatéron és buszozol vagy taxizol Sharmig. Ott naponta 7500 Ft-ért kapsz 5 csillag all inclusive hotelt. Visszafele ugyanez.
Ha csak olyan helyre vágysz, ami tenger és kellemes idő, a mediterrán térségben találsz jónéhány ilyet. (Antalya, Ciprus, Málta, Malaga, ha messzebb vágysz, Kanári szigetek).
1. Nem mennék irodával. Foglalnék repjegyet és szállást aztán jószerencsét. Úgy ilyen árak vannak: [link]
2. Időjárásra léteznek oldalak, ahol meg tudod nézni külföldi országok időjárását is. Pl. [link] itt megnézheted, mennyire van strandidő. Én Marokkóban jártam már november legelején, kellemes idő volt (rövidnadrág-póló, meleg napsütés), de estére lehűlt, és bizony a szél nem volt már trópusian forró. Nem úszkáltam volna akkor már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!