Melyik légitársasággal érdemes Amerikába utazni?
Figyelt kérdés
Los Angelesbe szeretnék jövőre utazni, viszont nem tudom melyik légitársaságot válasszam, egyszer repültem életemben a Wizz Airrel Londonba, viszont azzal nem szeretnék Amerikába menni, sőt szerintem nem is megy oda.
Szóval tudtok valamit ajánlani? Ti mentetek már Amerikába, ha igen, melyik céggel? Megbízhatót szeretnék mindenképp, teljesen mindegy most az ár ne ezt vegyétek figyelemebe.
Véleményt is írjatok, illetve, hogy mennyire voltatok megelégedve, stb.
Köszönöm előre is! ♡
2020. jún. 19. 20:43
22/22 anonim válasza:
Amerikai légitársaságok közül a Unitedet sokan szidják. Ezen kívül szerintem teljesen mindegy. Amelyik árban, időpontban, átszállási időben a leginkább megfelel neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!