Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Melyik légitársasággal érdemes...

Melyik légitársasággal érdemes Amerikába utazni?

Figyelt kérdés

Los Angelesbe szeretnék jövőre utazni, viszont nem tudom melyik légitársaságot válasszam, egyszer repültem életemben a Wizz Airrel Londonba, viszont azzal nem szeretnék Amerikába menni, sőt szerintem nem is megy oda.

Szóval tudtok valamit ajánlani? Ti mentetek már Amerikába, ha igen, melyik céggel? Megbízhatót szeretnék mindenképp, teljesen mindegy most az ár ne ezt vegyétek figyelemebe.

Véleményt is írjatok, illetve, hogy mennyire voltatok megelégedve, stb.

Köszönöm előre is! ♡

2020. jún. 19. 20:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%

ÖÖÖÖööö köpni, nyelni nem tudtam mikor azt írtad, te megbízható légitársaságot keresel. Ezt kifejtenéd kérlek, hogyan gondolod? Kiáll egyszárnyú repülővel, vagy fogatlan sztyuvikkal repül akik leharapják a micsodádat? Mondanál példát nem megbízható légitársaságra?

Ha elfogadsz egy tanácsot, teljesen mindegy, hogy a másik mivel utazott. Az a kérdés, te melyikre találsz tisztességes árban jegyet. Ahhot meg nem itt kérdezősködni kell meg köldöködet nézegetni, hanem beizzítani a google-t. (az egy kereső)

2020. jún. 19. 20:54
 2/22 A kérdező kommentje:

Nagyon sokat nézelődtem a Googlen, és sokat találtam is, viszont ezt kértem, hogy segítsetek dönteni, mivel ilyen hosszú útra sosem mentem még, és gondoltam adtok pár tanácsot, de semmi gond, bízom a többiekben hátha...

( egyébként nem azt kértem, hogy dönts helyettem, csak segíts. De azért köszönöm a válaszod kedves Első! ♡)

2020. jún. 19. 21:01
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Én személy szerint a Lufthansa és a British Airways járatait próbáltam, ezekkel elégedett voltam, míg az American Airlines fedélzeti szolgáltatása szerintem kicsit elmaradt ezektől.
2020. jún. 19. 21:27
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Barmelyik legitarsasaggal ami megy amerikaba es az ara neked megfelel. Nem lehet mas tanacsot adni. Minden legitarsasag azon az utvonalon kb egyforma. En mentem oda British-el American Airlines-al Lufthansaval mind egyforma volt.
2020. jún. 19. 21:27
 5/22 anonim ***** válasza:
95%
Ja es United-el is mentem az is olyan volt mint a masik harom.
2020. jún. 19. 21:28
 6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ♡
2020. jún. 19. 21:30
 7/22 anonim ***** válasza:
41%
Na attól nem kell félned hogy te amerikába mész, főleg amilyen értelmes vagy.
2020. jún. 19. 21:52
 8/22 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Ezt mégis miből gondolod?😹
2020. jún. 19. 22:09
 9/22 anonim ***** válasza:
33%
Ezek aztán a fontos kérdések. Megért még egy topikot is. Idén már nem, jövőre meg még nem biztos. XD
2020. jún. 19. 22:35
 10/22 A kérdező kommentje:
Igen, nekem fontosak! Azt kérdezek, amire kíváncsi vagyok.
2020. jún. 19. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!