Melyik légitársasággal érdemes Amerikába utazni?
Los Angelesbe szeretnék jövőre utazni, viszont nem tudom melyik légitársaságot válasszam, egyszer repültem életemben a Wizz Airrel Londonba, viszont azzal nem szeretnék Amerikába menni, sőt szerintem nem is megy oda.
Szóval tudtok valamit ajánlani? Ti mentetek már Amerikába, ha igen, melyik céggel? Megbízhatót szeretnék mindenképp, teljesen mindegy most az ár ne ezt vegyétek figyelemebe.
Véleményt is írjatok, illetve, hogy mennyire voltatok megelégedve, stb.
Köszönöm előre is! ♡
ÖÖÖÖööö köpni, nyelni nem tudtam mikor azt írtad, te megbízható légitársaságot keresel. Ezt kifejtenéd kérlek, hogyan gondolod? Kiáll egyszárnyú repülővel, vagy fogatlan sztyuvikkal repül akik leharapják a micsodádat? Mondanál példát nem megbízható légitársaságra?
Ha elfogadsz egy tanácsot, teljesen mindegy, hogy a másik mivel utazott. Az a kérdés, te melyikre találsz tisztességes árban jegyet. Ahhot meg nem itt kérdezősködni kell meg köldöködet nézegetni, hanem beizzítani a google-t. (az egy kereső)
Nagyon sokat nézelődtem a Googlen, és sokat találtam is, viszont ezt kértem, hogy segítsetek dönteni, mivel ilyen hosszú útra sosem mentem még, és gondoltam adtok pár tanácsot, de semmi gond, bízom a többiekben hátha...
( egyébként nem azt kértem, hogy dönts helyettem, csak segíts. De azért köszönöm a válaszod kedves Első! ♡)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!