Mikor érdemes a Ryanairnél megvenni a jegyet?
Szerintem nem érdemes várni. Ha a dátum mindegy, bármikor jó, akkor érdemes figyelni és lecsapni egy jó ajánlatra. De ha fix, hogy augusztus végén mennètek, akkor vedd meg szerintem. Lehet, hogy olcsóbb lesz, de az is lehet, hogy a duplája lesz.
Én tényleg csak akkor várok, amikor rugalmas az indulás dátuma, bármikor jó.
Szia!
Szerintem neked elöször egy jó földrajz tanár kell aki elmagyarázza Neked miért ne menny Marokkóba nyáron! (Meleg meg ilyesmi)
Másodsorba én is segíthetek azzal hogy nézz rá a gugli flight serch enginre és ott kövesd az árgrafikon alakulását.
De szerintem augusztusra bőven ráérsz majd májusba jegyet venni. Ezt biztosan tudom.
Szerintem luzer mindenki aki a ryanairnél 4 vagy 5 hónappal előre veszi a jegyét a nyárra. És főleg Marokkóba!!!!
Április végéig várok akkor, köszönet a tanácsokért.
Szotyolka: voltam már ennél melegebb országokban is, úgyhogy ehhez nincs szükségem földrajz tanárra. Neked viszont erősen ajánlott lenne egy jó nyelvtan tanár (pl. menny -> menj stb.) De egyébként a csipkelődésen túl hasznos volt a hozzászólásod.
Marokkóban április vagy október különben elégsz a napon.
Az ár király amúgy mert tavasszal szokott ez 60 ezer is lenni
Megvetted végül a jegyet, mész Marokkóba? Mi nemrég jöttünk meg (igen, július 2. felében voltunk és nem égtünk el), szuper volt.
Nekünk egyébként kb. 175.000Ft-ba került a rep. jegy, 6 személyre, csomagokkatl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!