Londonba melyik fapados légitársasággal érdemes menni turistaként? Wizzair? Ryanair? Van lényeges különbség?
Szia!
Nézd, mi Ryanairrel voltunk legutóbb, többek között azért, mert egyszerűbb a bejutás a városba a Stansted Express-sel, és gyerekekkel nem akartunk buszozni (ami dugó esetén 1,5-2h is lehet).
Nekünk akkor kb. 12e/fő volt a jegy ülőhelyekkel (gyerekeknek ingyenes az ülőhely). A Wizzair akkor drágább volt, az Easyjet meg nem repült jókor.
Minél korábban veszed a vonatjegyet annál olcsóbb + aznap még a 2in1 kedvezmény is élhet.
Mi érkeztünk már Gatwickre is, onnan a sima vonattal is egyszerű a bejutás.
Az egyik kolléganőmék családostul a LOT-tal London Cityre mentek, nekik az volt jó.
Azért a jegyár és a repülési időpont is szempont.
Luton vagy Stansted jobb nektek?
Én Lutont gyűlölöm és a rokonokhoz való jutás is nehézkes onnan, úgyhogy csak Stanstedre vagyok hajlandó menni, onnan a legegyszerűbb. Gatwicken egyszer voltam csak, de az Easyjetet bármikor néztem, sokkal drágább volt mint a Ryanair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!