Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Segítség! Nem tudok elmenni...

Segítség! Nem tudok elmenni ezévben csak 3-szor nyaralni. Most mi lesz velem?

Figyelt kérdés
Eddig mindig sikerült márciusban is elutazni melegebb vidékekre (pl. Kuba, Egyiptom, Ausztrália), de most nem fog összejönni, mert közbejött valami. Akkor maradni fog a szokásos június, augusztus, szeptember. Na jó, lesz azért sielés. Hogyan tudom túlélni, hogy most kimarad a márciusi napfény és tengerpart? Teljesen KO vagyok, mit tegyek? Már a bevásárolások sem esnek olyan jól délelőttönként.
2010. febr. 22. 12:23
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
4 éve nem voltam nyaralni.
2010. febr. 24. 18:09
 32/40 anonim ***** válasza:
gyere velünk :)
2010. febr. 24. 20:52
 33/40 anonim ***** válasza:
Hihetetlen....már ezt a kulturált témakört is meglepik az ilyen agyament kérdések, illetve a feltevőik???? :(
2010. márc. 3. 15:14
 34/40 anonim ***** válasza:

Ó te szegény, együttérzek veled! Képzeld az én pasim is megigérte hogy elvisz idén is Mexicoba, de közbejött valami, nem úgy alakult a business vagy mittomén. Úgyhogy maradt a shoppingolás helyette, habár már úgy unom hogy minden nap beülök a mercibe és járom a plázákat meg a szépségszalont, jól esett volna egy kis kikapcsolódás.

Kamu kérdésre kamu válasz.

2010. márc. 3. 15:38
 35/40 anonim válasza:

1: FAKE AND GAY!!!!!!

Nézd én meg rajzfilmet készitek (készitenék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ha lenne pénzem egy normális gépre ami nem fagy be percenként, úgy volt, hogy kapok egy gépet (mert nem vagyok 18 bmeg) de közbe jött valami mégse izélek, hanem reménykedek, hogy felmegy a click bankom.....

Ha meg fake akkor lol de azért: TAKARODJ DOLGOZNI TE BITCH!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. márc. 3. 20:51
 36/40 anonim ***** válasza:

Karácsony körül volt egy ilyen kérdés, hogy mit vegyek a páromnak karira, csak 500ezer forintom van rá.... ott is jött a csomó válasz, de evvel tényleg, csak felhergeled, elszomorítod az embereket, mert azoknak az embereknek nagy része, aki ide feljár, örül, ha 1-2 évente elmehet nyaralni...de nem hogy 2havonta.

Ne szórakozzál, kérlek!!

Tudjuk, hogy kamu!

2010. márc. 3. 22:11
 37/40 anonim ***** válasza:
Nem voltál te még büdös életedben sehol, ha tényleg utazgatnál, nem kerítenél akkora feneket neki, hogy ilyen idióta kérdést teszel fel. Vannak szerepjáték oldalak is, ott kellene regisztrálnod és gyakorolnod, mert még nagyon gyengén megy ez a "nézzétek, milyen gazdag vagyok" fazon.
2010. márc. 4. 14:28
 38/40 anonim ***** válasza:

Ez egy szociólógiai tanulmány lehet. %-os adatokat majd mond a kérdező, de nagyjából ezek a kategóriák vannak:

1. Kamu kérdés - az a gyerek, aki biztos abban, hogy a Mikulás márpedig nem létezik, nem akarja mindenáron bebizonyítani;

2. Kívülről nézegető közömbösök, rosszallók, vagy a kérdésen jót szórakozók, esetleg munkától elfáradt, vagy unatkozó emberek - ide tartozok én is (asszem);

3. A tényleg rosszul élők. Őket sajnálom egy picit, mert a engem is bántana egy ilyen poszt, ha az ő helyükben lennék. Nagyon durva 1-2 válasz.

De mindenen túlmutat az emberek butasága - beleértve engem is - hogy erre a kérdésre egyáltalán reagáltak. Jó kis tükör a mai Magyarországnak. Kenyeret és cirkuszt.

2010. márc. 4. 17:06
 39/40 anonim ***** válasza:
xd! Ez beteg! :D
2010. márc. 31. 20:34
 40/40 anonim válasza:

Azt a kis időt amit most kihagysz rászánhatod arra h észrevedd mien nagyképű és érzéketlen vagy.

Van aki soha életébe nemjut ki külföldre de még talán a Balatonra se mehet ki a családjával.

2010. máj. 5. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!