Sárvárra beutalóval? Sárvárra megyünk nyaralni szeptemberbe és azt halottam hogyha orvosi beutalót viszünk akkor sokkal kevesebb a belépő a fürdőbe.
Ha kérünk ilyen beutalót a háziorvostól akkor simán bemehetünk a fürdőbe olcsóbban vagy valami kezelésre is járnunk kell.
Egyátalán adnak csak úgy beutalót?
Elmész a reumatológiára és kiíratod a fürdőjegyet és a hozzátartozó kezeléseket is megjelölik rajta, amit ott le kell bélyegeztetni, vagyis igazolod, hogy jártál kezelésre.
És , ha már ott vagy kezeltesd magad , attól függően , mire van szükséged.Sztk-ra megy ez, de kell valami minimálisat is fizetned úgy tudom. Ha haza mentél, vissza kell vinni az orvoshoz ezt a lapot, csak akkor fizet az SZTK.
Ha nem jól írom, akkor bocsi. Én így emlékszem.
Lehet egészségkártyára is fizetni , ha így nem akarsz.
Köszönöm szépen a hasznos válaszod!
Az igazság az hogy én nem értek az ilyen dolgokhoz.Egyik ismerősöm azt mondta hogyha kérek beutalót akkor pár száz ft a belépő,de azt nem mondta hogy kezelésekre kellene járni.
Két pici gyerkőccel megyünk úgyhogy kezelésre most nem tudunk menni mert még az egyik gyerkőc 4 hónapos a másik 3 éves így Apával mindketten kellünk.
Úgyhogy akkor üdülési csekkel fizetünk.
Mégegyszer köszi szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!