Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a Coke Club-ba nappal mennyibe kerül a belépő?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 16:34
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm. szóval akkor nappal is kell fizetni ha be akarsz menni strandolni?
2011. jún. 24. 19:44
3/5 anonim válasza:
Igen, kell sajnos. De megéri! :)
4/5 anonim válasza:
A strand tele van kigyúrt pasikkal és cicababákkal. Sok a sznob! Nem mennék még egyszer oda.
5/5 anonim válasza:
Az 1. és 2. válaszoló vagyok. Lehet, hogy neked nem jött be a strand, de attól más szeret oda járni. Valóban sok sznob és beképzelt ember van, lehet, hogy mások ránézésre engem is annak tartanak, de én imádom a homokot és az egésznapos zenét, fent a koktél bárt. Ezt más strandon nem kapom meg, és fontos, hogy itt csak fiatalok vannak. Nem szeretek olyan strandra menni, ahol családok vannak, és ha egy hangosabb szót szólsz az anyuka már gyilkos szemekkel néz rád, mert nem hagyod aludni a gyerekét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!