Segítség! Nem tudok elmenni ezévben csak 3-szor nyaralni. Most mi lesz velem?
Figyelt kérdés
Eddig mindig sikerült márciusban is elutazni melegebb vidékekre (pl. Kuba, Egyiptom, Ausztrália), de most nem fog összejönni, mert közbejött valami. Akkor maradni fog a szokásos június, augusztus, szeptember. Na jó, lesz azért sielés. Hogyan tudom túlélni, hogy most kimarad a márciusi napfény és tengerpart? Teljesen KO vagyok, mit tegyek? Már a bevásárolások sem esnek olyan jól délelőttönként.2010. febr. 22. 12:23
21/40 anonim válasza:
EZ EGY KAMU!
Ismerek néhány gazdag pasi által eltartott csajt! Kivétel nélkül, olyan magasan hordják az orrukat, hogy nem kezdenének el magyarázkodni, hogy ez nem kamu kérdés! De még csak nem irogatnának ide kérdéseket, meg olvasnának válaszokat, mert addig sem költhetik a manusuk pénzét! EZ EGY KAMUS FIATAL GYEREK! A SZAVAiBÓL FÖLISMEREM!
22/40 anonim válasza:
15:41-es vagyok.
Még annyit ,hogy legyen ,hogy tényleg igaz.
Akkor ezen mi a kérdés?
Egyértelmű ,hogy felvágni akarsz?
De miért ,ha neked van 10 millió $-od akkor is ugyanolyan anonim ember vagy ezen az oldalon akárscsak én és sokan mások.
23/40 anonim válasza:
felkiáltójelet akartam írni ,nem kérdőjelet ,elnézést...
24/40 A kérdező kommentje:
Nehogy dolgozzak már, arra ott a pasi!
2010. febr. 22. 20:01
26/40 anonim válasza:
Kamu!
Ha meg nem, mesélj, merre jártál, kíváncsian hallgatlak!
27/40 anonim válasza:
A kérdező egy 15-16 éves fiú lehet! max. a szüleivel volt nyaralni, mondjuk Görögországban.
28/40 A kérdező kommentje:
Sztem hagyjuk, itt csak irígy emberek vannak.
2010. febr. 23. 09:22
29/40 anonim válasza:
Én nem vagyok irigy, én 28 országban jártam már(bár az igaz, hogy én nem kapok pánikrohamot, ha egy évben véletlenül nem tudok elmenni, és nem jövök fel magamat sajnáltatni a gyakorikerdesekre), szóval kíváncsian hallgatlak, ha nem kamu, akkor nyilván tudsz mesélni, merre voltál.
30/40 anonim válasza:
Hogy hőbörögnek az irigy tirpákok, olcsó vicc volt, de a parasztoknak bejött. Legalább dúltak-fúltak egyet, s jobban fogyott a Xanax!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!