Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Segítség! Nem tudok elmenni...

Segítség! Nem tudok elmenni ezévben csak 3-szor nyaralni. Most mi lesz velem?

Figyelt kérdés
Eddig mindig sikerült márciusban is elutazni melegebb vidékekre (pl. Kuba, Egyiptom, Ausztrália), de most nem fog összejönni, mert közbejött valami. Akkor maradni fog a szokásos június, augusztus, szeptember. Na jó, lesz azért sielés. Hogyan tudom túlélni, hogy most kimarad a márciusi napfény és tengerpart? Teljesen KO vagyok, mit tegyek? Már a bevásárolások sem esnek olyan jól délelőttönként.
2010. febr. 22. 12:23
1 2 3 4
 11/40 anonim válasza:
100%
MI vagy te? Titkárságvezető egy nagyvezér mellett?! Állami pénzből riszálod magad bikiniben? Az országban több millióan azt se tudják, mi az: üdülés. Én vagy húsz éve nem voltam, külföldön is régen, repülőn se ültem. Hidd el, irigyellek a "gondjaidért"!
2010. febr. 22. 14:14
 12/40 A kérdező kommentje:
Most mi a baj? Igenis, sokat dolgozunk a pénzünkért (illetve a hapsim dolgozik sokat), és megérdemeljük, hogy jól érezzük magunkat!
2010. febr. 22. 14:47
 13/40 A kérdező kommentje:
Különben is, nehogy azt higgyétek, hogy olyan egyszerű megszervezni egy nyaralást! Szállást kell foglalni, repülő jegyet, vízumot, oltásokat, becsomagolni, vásárolgatni.
2010. febr. 22. 14:51
 14/40 anonim ***** válasza:
94%

Oltásokat? szinte a világ egyik felébe sem kell oltás csak max ha a munkád, vagy az extrém sport azt kívánja meg, pl vadállatokkal való találkozás.

ez egy kamu kérdés. otthon ülö lányka aki arról álmodik hogy egyszer jön egy herceg fehér lovon és elviszi 3x egy évben nyaralni.

2010. febr. 22. 14:57
 15/40 anonim válasza:
100%

Te szegény pici lány! Biztos 50 kg-os cementes zsákot cipel a hapsid esőben-napsütésben ennyi pénzért! Sajnálom. Igazán. Az én páromnak sokkal jobb dolga van: egész nap csak létrára mászkál föl-le, állandóan úton vannak, kamerákat kötnek be a magadfajta szegény családokhoz, de ez biztos, hogy semmi ahhoz a megfeszítő munkához képest, amit Te művelhetsz. Szörnyű szituációba kerültél. Van egy ötletem, cseréljünk, mert nekem sokkal jobb! Kelj reggel hétkor, főzz, moss, tegyél rendet, számold ki, hogy mit vehetsz úgy, hogy hónap végére maradjon 10-20 000 Ft-od, ha esetleg valami baj lenne. Járj mellette egyetemre, tanulj, készülj órákra! ű

De tudod mit? Nem cserélnék veled. Élnek a szüleim, van egy párom, aki szeret és becsül, aki nem pénzben méri a szeretet, van egy közös kis otthonunk, amiért tettünk valamit. Nem sírunk, hogy nem tudunk elmenni évi négyszer nyaralni, örülünk mi egynek is. És tudod mi a szánalom rád nézve? Hogy neked minden adott anyagilag és nyafogsz, hogy nem tudod süttetni a plasztikázott segged a napon. De mi, akiknek spórolniuk kell a megélhetésért: boldogok vagyunk! És ezt nem cserélném el Veled soha!

2010. febr. 22. 15:01
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
nehogy már elhiggyétek, hogy ez egy komoly kérdés! Még csak nem is lány a kérdező! 17 éves fiú!! Tudom, mert sz öcsém! ITT ÜLÖK MELLETTE!! ÉS KAMU AZ EGÉSZ!!
2010. febr. 22. 15:05
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Hello.

Eltévesztetted a kategóriát cimbora...

Akármilyen poénnak gondolok ,ez k@rvára nem vicces!

Tudod más megdögölve megy haza a melóból a családjához ,és az ilyen embernek eszébe sem jut a nyaralás ,mert örül ,hogy fel nem kopik az álla!

2010. febr. 22. 15:41
 18/40 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés. Nem mehet el az ember többször nyaralni? Nektek nincsen ennyi időtök?
2010. febr. 22. 15:49
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

aham..meséld mar el légyszi hol voltatok pl tavaly..oké?

jo, nézd, valahol mindenkinek "jar" az, hogy nyaralni mehessen,mi is egész évben erre teszunk félre, hogy elmehessunk valahova egy hétre ( de nem am Kuba, tavalyelott london volt, tavaly meg norvégia),szoval oké, nyaralsz, orulj neki :) de azért ez igen provokativ kérdés am, hogy juuj nem mehetek nyaralni kéthavonta!!!

ugye tudod te is, hogy hany olyan ember van aki honap végén nem tud a gyerekének enni adni vagy épp azt varja remegve mikor jelenik meg a végrehajto, szoval ezzel a kérdéseddel igencsak belenyultal a méhkasba..

Ui: mellesleg fenntartom, hogy ez kamukérdés..

2010. febr. 22. 16:42
 20/40 anonim ***** válasza:
Ha a párod dolgozik vagy összelopja a pénzt akkor te miért nem dolgozol, miért tartatod el magad vele?? Egyből nem lesz unalmas a vásárolgatás hanem örülsz ha leülsz, menjél konyhára kézilánynak vagy mi a szakmád??
2010. febr. 22. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!