Segítség! Nem tudok elmenni ezévben csak 3-szor nyaralni. Most mi lesz velem?
Figyelt kérdés
Eddig mindig sikerült márciusban is elutazni melegebb vidékekre (pl. Kuba, Egyiptom, Ausztrália), de most nem fog összejönni, mert közbejött valami. Akkor maradni fog a szokásos június, augusztus, szeptember. Na jó, lesz azért sielés. Hogyan tudom túlélni, hogy most kimarad a márciusi napfény és tengerpart? Teljesen KO vagyok, mit tegyek? Már a bevásárolások sem esnek olyan jól délelőttönként.2010. febr. 22. 12:23
1/40 anonim válasza:
Én örülnék ha egyszer eltudnám ITTHON vinni egy pár napra a gyerekeimet.
Túl lehet élni hidd el.
2/40 anonim válasza:
Képzeld én meg csak sajnos 5 x tudok elmenni a 6 helyett,hát ugye milyen szemétség,ezt nemhiszem el,hogy idén csak 5 x mehetek és nem hatszor.
Sííroook.
3/40 anonim válasza:
te mi vagy? no vagy férfi?
Ehm..és ennyi szabit adnak neked a munkahelyeden hogy kéthavonta nyaralni rohangalsz?
4/40 anonim válasza:
Ó, de szomorú. Én 1997-ben nyaraltam utoljára..
5/40 anonim válasza:
óóóóóóóóóóóó...te szegény...
remélem ez a legnagyobb problémád az életben...
6/40 anonim válasza:
Ó de hülye vagy b@zmeg... ekkora sötétséget ...
Remélem átrakják a humor kategóriába..
7/40 anonim válasza:
baromság! kamu!! humorba kérdezd máskor!!
8/40 anonim válasza:
Szerencsétlen!
Más örülne, ha egyszer is el tudna menni nyaralni, nem hogy háromszor. Az ilyen embereket nem nézem semmibe.
9/40 anonim válasza:
Ha férfiból vagy, kérek szépen belőled egy klónt !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!