Hallottál már Törökszentmiklósról? Mit?
Tényleg terrorban tartja Enci a dolgozóit?
A 604-be meg bőrfotelek vannak?
Bőrfotelek nincsenek mert elvetették az ötletet szerintem..
De egy ****nő az enci.
sz@r város
tele van romával
televan irigyebbnél irigyebb és nagyképubbnél nagyképübb emberekkel
itt nem az számit hogy ki vagy meg hogy mit tettel le eddig
az számit hogy mit szivsz/faterodnak milyen kocsija van/mimimalos,discos,b uzis vagy-e/van e katid vagy füved vagy akármilyen drogod
itt az értéket az ilyen emberek jelentik mint a göblyösék,kaszaiék,kásáék,vargáék,baloghék
ők a helyi nagymenők
van aki porsche val jár
én itt élek sajnos 10 éve
sok jo embert ismertem meg de sajna mégtobb rosszat
én amint tehetem elhuzok innen
gyulolom ezt a várost
iskloákrol meg annyit hogy
a székács sem jobb
vegyük a tanárokat
mezei,serfőző,szécsi,kovácsbéla
ezek mind izig vérig komcsik(serfozo még kpviselo is)
mezei 1 budosszájú majom aki nemismeri a fogkrémet
szécsi dagadt disznó akin már 1 update sem segithet
kovács imádja kinozni a gyerekeket tesin
ezek a tanárok arrol hiresek hogy létfontosságuak a suliban
mindegyik rendkivuli kemenyseggel bánik a gyerekekkel (szécsi,mezei még bántalmaz is 1néhányat)
vannak jofejek is
mészáros,bischofné,bakony,kara,régen nyergestanárúr,darabánt(szigorú de rendes) +kedvtol fuggoen hámori
vegyuk az igazgatot
1 fideszes komcsi aki amikor csak tudja tömi a zsebeit
szecsei:bajuszmester:ő a legkeményebb fószer a suliban mindenki kusban van az orain
rigó:1 hulye majom aki 1 matchbox szerü subaruval jár és a fentebb emlitett kovácsbélára akar hasonlitani
fejes:üvoltozos hungaristqa majom aki szerint a kolat azert gyartjak és adjak ilyen olcson hogy mérgezzék vele a népet és igy ezáltal az államnak kevesebbet keljen fizetni...+vannak még nála cifraságok
gombásné:nyugdij kozeleben járo tanár akinek hányingere van mikor belép az iskolába (o mondta)
és még vannak itt tanárok akiket jobb nememliteni...
mert még a végén nemfogtok odamenni
(am érdemes megnézni a potvizsga eredmenyeket az 1 sos osztályokban...érdekes
hogy miert
azert mert 1 30 fos osztálybol jó ha megmarad 10-13 fő
ezt hugy kompenzálják hogy van 1 30 fős A (mezogazdasagi)osztály meg van 1 C(élelmiszeripari) osztály
tegyükfel
megmarad mindegyik sztálybol 13 ember
15 a láétminimum(annyi! lenne)
ha osszevonjuk a 2 ot akk már van 26 emberunk 1 osztályunk
na ez igy mukodik ebben a sz@r iskolában
remélem nemide jössz de ha mégis akk én szoltam
Olyan rendes a mi kis polgármester asszonyunk hogy 1000-rel támogatja a pályakezdőket..Érettségivel rendelkező lány vagyok.
Kaptam 3 hónapig Bérpótló juttatást..nagyon örültem neki.Sok dolog nagyon nem tetszett, és megalázó volt a pénzért elmenni, holott szerintem megérdemlem..(és még sok pályakezdő vagy munkanélküli)És miért volt rossz elmenni?! Hát csak azért mert a "kisebbség" folyamatosan kilökött a sorból, az arcomba köhögtek, cigiztek..és én voltam ott a kisebbség ..nem ők..:S
Itt Törökszentmiklóson nehéz volt megtudni is, és utána járni ennek a támogatásnak..épp csak mázlim volt, hogy (sok idő után) szóltak a munkaügyibe arról hogy kapom-e már a pénzt..én meg csak néztem bután..
Kaptam is 3 hónapig,azután jött egy levél (amit csak úgy boríték nélkül bedobtak a postaládánkba feb23-án este,) hogy nekem meg kell jelennem 23-án az önkormányzatnál mert munkát ajánlanak, amit muszáj elfogadnom különben törölnek a munkaügyiből és a juttatást sem kapom.(gondoltam levél hordásról van szó, borítékolásról..)
Másnap be is mentem az önkormányzathoz, elmeséltem miért nem jöttem.Megértették.Azt gondoltam -milyen rendesek..-
ezután rákérdeztem a munkára mit is kellene csinálnom.(semmit nem kérdeztek a végzettségemről)
Kijelentették, hogy havat lapátolni, virágot ültetni,szemetet szedni. Hát abban a pillanatban szerintem minden színben játszhattam. Én egy 20 éves Magyar lány érettségivel LAPÁTOLJAK HAVAT...Miközben a sok "hátrányos helyzetű" meg csak úgy kapja tovább a pénzt, mivel nekik nem merik ezt a munkát "felajánlani".
Plusz nagyon jól jár Törökszentmiklós is, mert más velem hasonszőrű is elutasítja ezt a munkát,(gondolom) így spórolhatnak.
Elég nagy szemétség volt ez a részükről szerintem.Nagyon rosszul esett és érintett a dolog.
Gyerekek. 1. miklós egy halom kakkanat. Ezvan. Eladták a városunkat, tönkretették kész. nemtudunk vele micsinálni.
2. a Bercsényi sok "elit" barmot teremt, a Székácsosok feljebbvalónak hiszik magukat mindenkinél, a 604esek viszont megtanulnak élni. Mert ott muszály. Aki nem jár oda csak az embereket ismeri ne ítélkezzen! menj be 2 napra máris megváltozik a gondolkodásotok.
Viszont egyet mondhatok. Aki teheti kerülje el ezt a poros kisvárost mert élni itt lehetetlen és unalmas!
És már nem is biztonságos még annyira se.Folyamatosak a rablások és az erőszak.
A székácsról meg annyit hogy nem olyan vészers az mint ahogy azt leírták itt nekünk. ezekből a tanulók nem sokat észlelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!