Hallottál már Tuvaluról?
Figyelt kérdés
Aki hallott róla, tudja hogy miért Ausztráliához tettem fel a kérdést. Kinek mi jut eszébe róla?2011. jan. 22. 20:50
1/12 anonim válasza:
Az, hogy föciből pár hete volt szorgalmi utána nézni.
A rövidítése tv, ami miatt jó gazdag, sok tv-s társaság vásárol tőlük domain nevet :D
2/12 anonim válasza:
Mért Ausztráliához? Ott egy ország, vagy mi? Engem kimondottan érdekelne. Még sose hallottam róla.
De ez a tv-s válasz nagyon jó! Nekem eszembe nem jutott volna a tv-sek helyében onnan domain-t venni. Okos nagyon! XD
3/12 A kérdező kommentje:
Előzőnek: Ausztráliához van a legközelebb, de valójában egy trópusi csendes-óceáni szigetcsoportról van szó. És az érdekel, ki mit tud e kis országról.
2011. jan. 22. 21:33
4/12 anonim válasza:
mindent tudok amit a google is tud szal erről ennyit :D
5/12 anonim válasza:
Wikin elég sok mindent írnak erről az országról. :)
6/12 A kérdező kommentje:
Félreértetek. Én nem azért kérdezem, mert nem tudok róla semmit, hanem mert kíváncsi vagyok, ki mennyire ismeri (természetesen nem úgy, hogy elolvassa a kérdést aztán gyorsan megnézi a wiki-n).
2011. jan. 23. 09:38
7/12 anonim válasza:
Mivel kiskoromban rengeteget bújtam a világatlaszt, így hallottam már róla. Tudom hogy egy kis sziget, vagy szigetekből álló ország, és ezt a .tv internetes cuccot is tudom, hogy kb. ebből van a legtöbb bevételük. Meg hogy valami csillagos zászlaja van.
10/12 anonim válasza:
hát régen érdekeltek nagyon a különböző országok, szóval tuvaluról is tudok pár dolgot, pl: nagyon csóró, meg ezt a tv-s dolgot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!