Hallottál valamit a Chococo Csokoládérium - és Csokoládéüzletről?
A neten találtam egy ilyen cikket, ami azt írja, hogy nemrég nyílt egy ilyen többszáz csokoládéválasztékkal és egyéb különlegességekkel rendelkező bolt a VIII.kerület Bródy Sándor utcában.
Volt már itt valaki? Hol van pontosan? Milyen? Persze jövőhéten mindenképp megnézném, csak kíváncsi vagyok a véleményekre. Mindenféle tapasztalat érdekel (ár, minőség,választék, kiszolgálás stb.)
Köszönöm
Hát erről még nem hallottam, de olyan irritáló a nevük, hogy inkább maradok a többi csokiboltnál, pesten meg van annyi, mint a nyű, szerintem ez sem több, vagy jobb, az egyetlen előnye az lehetne a szememben, ha olcsóbb lenne. :D
De azért egyszer el lehet nézni, hátha. :D
Hát, köszi. Végülis biztos van sok, csak én nem fedeztem még fel egyet sem. Örülnék néhány címnek. :)
Az árat nem tudom meghatározni, hogy mi számít drágának és olcsónak, mert én ritkán veszek csokoládét. Viszont a barátnőm imádja, s hátha találok olyan kincsekre, ami nem a sima Milka, Boci, Merci, stb., amit bármely kisboltban kapni lehet, hanem esetleg egy -egy táblával/adaggal meglephetem a szeretteimet Mikulásra vagy karácsonyra.
Köszönöm a választ és várom a többit.
Hát címeket nem tudok hirtelen, de googlebe beírod, hogy csokoládébolt, vagy itt keresőbe, tuti találsz párat. :D
Vannak jó dolgok, de azért 10deka csokiért sajnálok majd ezer forintot kiadni általában. :S
Ha épp csak úgy random akarsz különlegesebb édességet, ajánlom a Müllert, ott szoktak limited edition meg itt nem kapható fajta milkák lenni pl, ritter sport, stb, árban nem vészes, ellenben örömöt lehet vele okozni. :D
Ha meg csokiboltba mész, ajánlom a fahéjas-almás fehércsokidrazsékat, az valami szuper. *.*
Tapasztalatom szerint viszont a kiszolgálás csapnivaló legtöbb ilyen boltban, vagy csak nekem volt szerencsém ritka bunkó eladókat kifogni mindig. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!