Hallottál már Törökszentmiklósról? Mit?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 14:42
1/39 anonim válasza:
Hallottam, ráadásul azt hogy kukoricáznak a krumplival is(remélem érted). Simán kipattogtatják neked gallérból. Ezt egy haversrác mesélte anno a vonaton mikor kerepeltünk alamizsnáért a puccos szájú Böbe miatt (aki egyébként nem zsidó, bármit is gondolsz róla).
2/39 anonim válasza:
Nagymamám meg nagybátyám ott lakik. Alföldi kisváros, sok traktorral, búzával és napraforgóval. A legközelebbi nagyobb város Szolnok.
3/39 A kérdező kommentje:
Én nem értem az első mit ír.
2010. jan. 20. 15:53
4/39 anonim válasza:
Én sem, de szerintem törökszentmiklósi. Ott beszélnek így.
(Egyébként a büdös életben nem jártam arra. Gondolom sok lehet ott a török szent, akit Miklósnak hívnak. Vagy mittudomén. :) )
5/39 anonim válasza:
Polgár Krisztina és Molnár Ferenc Caramell onnan származik!
Én ott jártam gimibe és szívesen emlékszek vissza rá!
6/39 anonim válasza:
... "sok traktorral, búzával és napraforgóval" ... Huhhh? Mi ez? Valami 80 évvel ezelőtti gyerekkori emlékkép? Törökszentmiklós egy átlagos alföldi kisváros, átlagos emberekkel ... és képzeljétek van vezetékes víz is és nem lóval közlekednek az emberek, hanem autóval, és normális nyelvet beszélnek, nem olyat, mint az első hozzászóló! Én ugyan nem ott lakom, de sokszor jártam arra, ha az ember a környéken jár megér pár órát a város, hogy körülnézzen. Amúgy nem értem ezeket a negatív hozzászólásokat, ezt val.szeg olyanok írják, akik még életükben nem voltak Budapesten és Siófokon kívül máshol!
7/39 anonim válasza:
Jelentős kiaknázatlan termálvízkincs van arrafelé.
8/39 anonim válasza:
Én itt élek Törökszentmiklóson.
Unalom,és elég kis város.
9/39 anonim válasza:
Én vagyok az első, most tették vissza képeket a bukkerók itt a parton. Nincs semmi baj, van ilyen, legközelebb megdobálhatjuk a gilisztákat a R.U.M. bárban.
10/39 anonim válasza:
Hallottam sőt sajna itt élek :) Jó kisváros volt ...de totál szétbaltázták..+rengeteg a sötétbőrű gaz nép..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!