Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit gondoltok Budapestről?...

Mit gondoltok Budapestről? (Szeretitek? Miért? Nem szeretitek? Miért? Stb. )

Figyelt kérdés
Légyszíves legyen ez egy kultúrált topic!:)
2009. dec. 4. 16:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

#13-as vagyok, azóta egyetem miatt felköltöztem Budapestre. Albérletből albérletbe, laktam már a Kiskörúton (7. ker) és Újbudán is (11. ker), de agglomerációban, egy közig. határon kívül eső kisvárosban is.

Nos... továbbra is ugyanaz, változatlan a véleményem.

Kiegészíteném azzal, hogy nagyon nem mindegy, hol laksz. Ha már egyszer Budapest. Vannak olyan részei, amik semmivel nem különbek egy világvégi falunál, más területek pedig pezsegnek, nyüzsögnek az emberek. Még kerületeken belül is más-más hangulata van egyes részeknek, utcáknak.

Szeretem ezt a sokféleséget, szeretek sokfelé lakni: mindenütt mások a tapasztalataim.

Szerintem abszolút megoldható, hogy ha valaki a nyugalmat, a csöndet szereti, olyan környéken éljen. Aki extrán pörögni akar, az meg költözzön az 5-6-7-8. kerületekbe. :)

Most már átlátom, hogy kár, hogy az emberek, nem Budapesten lakók nagy része csak a főbb útvonalakat ismeri. Kár, hogy én is csak annyit ismertem belőle. Érdekes nagyváros ez, sokféle szín, sokféle forma. Érdemes jobban megismerni, elmélkedni, töprengeni rajta.

2012. ápr. 8. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!