Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miskolca felé stoppolnánk...

Miskolca felé stoppolnánk Budapestről. Hova álljunk ki szerintetek? Útszakaszt vagy valamilyen benzinkutat érdemesebb-e belőni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem keress előre valami autóst és olcsóért menj vele, neki is megéri.

Azt hiszem telekocsi.hu vagy ilyesmi honlapon keresnek utast/sofőrt az emberek, úgy hallottam működik!

2011. aug. 28. 23:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is mentem már így!!! 173-as busszal kimentem a végállomásig, aztán a Szentmihályi úton kifelé a Pólus felé gyalog egy 10 perc kb, ha nem vagy pesti, akkor így jön sorba: Pólus Center, Rákospalotai temető, Irinyi János laktanya, utána közvetlenül az M3-ra rávezető út, de ki is van táblázva óriási táblával, hogy M3 Miskolc -> na ott ki, ha kiérsz magára az autópáylára menj vagy 50 m-et és ott a leállósávon. Aztán lehet kezdeni, én max 15 percet stoppoltam ott, aztán felvette egy kamionos srác. (1 autós jelzett csak, mutatta a kezével, hogy ő megy tovább Nyíregyháza,Debrecen felé egyenesen, ezt megköszöntem neki) Ő hozott el az M30 -nem tudom a nevét pontosan- Sajópetri, Sajólád felé vezető kijáratig, de ott meg már ott van Miskolc közel, utána a 2. kocsi felvett, bevitt Felsőzsolcáig, mivel én jöttem tovább a 37-es úton Szerencs felé.

De itt el kell mondanom, hogy a KRESZ szerint tilos autópályán stoppolni! Én vállaltam a kockázatot, rendőr nem járt arra éppen, + hamar haza is értem!

TANÁCS: Csináld azt amit én! vágj szét egy kartondobozt, 1 nagy és 1 rövid oldala maradjon csak, ezt ragasztgasd le fehér A4-s lappal és fekete, vagy sötétkék szigetelőszalaggal írd rá, hogy MISKOLC. Ez messziről is jól látható és segít abban, hogy felvegyenek. Kamionos srác is azt mondta jó ötlet a tábla, ha nem lett volna, nem biztos, hogy megáll.

De még régen 2000-ben is, amikor katona voltam, akkor is jöttem így, szintén kamionos vett fel, aztán rendes volt, mivel ő ment Jászberény felé, CB-n szerzett nekem fuvart tovább (akkor még Füzesabonyig) de azt úgy sikerült összehozni, hogy aki vitt tovább engem, nála meg volt egy kolléga, aki meg Jászberény felé ment, szóval megálltunk egy benzinkútnál, kávéztunk, cseréltünk, aztán búcsú, mindenki ment tovább a maga útján! :)

Sok sikert, jó stoppot!

2011. aug. 29. 01:22
 3/4 anonim válasza:
100%
a táblához. semmikép ne benzinkúthoz. egyébként ku**vnagy jó stoppolást istenijó 8)
2011. aug. 31. 18:22
 4/4 anonim válasza:
a sarokra
2011. szept. 4. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!