Szeretnék egy benzinkutat a szülőfalumba, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Természetesen én akarom vinni, afféle válalkozásba kezdenék. MI kell ehez? Esetleg van ilyen célú pályázat?
Ha szeretnéd, hogy a vállalkozás megéljen, akkor valamelyik hálózathoz célszerű csatlakoznod. Shell, Aral, ÖMV,... hívd fel ezt a néhány céget, és érdeklődj náluk, milyen feltétellel üzemeltethetnéd a faludban egy benzinkútjukat.
Háztáji kis benzinkúttal szerintem nem érdemes próbálkoznod, de ha mégis azt teszed, nagyon fogok neked szurkolni.
Valamibe bele kell fognom. És a hely ahol élek tökéletes lenne a legközelebbi benzinkút 30 km re van.
Igy azt hiszem lennének vevőim rendesen.3 falu csomópontján vagyunk és a középpontba szeretném építeni.
Kösz a válaszokat valószínü h megpróbálom a multikat.
Én kezdetnek egy ilyent javasolnék.
"A kérdező kommentje:
Valamibe bele kell fognom. "
Mielőtt belefogsz, azért javaslom, olvassd el Robert Kiyosaki Cashflow négyszög című könyvét.
Manapság a sufni kutak nem hoznak nagy bevételt. Érdemes csatlakozni valamelyik kútlánchoz ( OMW,LUKOIL ), vagy valamelyik "diszkont" kúthoz ( AVIA, OIL ). Arra számíts hogy több milliós beruházás kell ehhez, de lehet hogy tíz milliós nagyságrend, nem egyszerű a technikát, egyebeket a semmiből ki építeni. És bizony a kútláncoknak komoly elvárásaik is vannak, akármilyen kúthoz nem adják a nevüket.
Na meg ahhoz hogy a "megjelenési standardet" megvalósítsd mélyen zsebbe kell nyúlni, és hagyni hogy ők mondják meg mit hogyan csinálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!