Ha kiköltöznétek külföldre és ott jól éreznétek magatokat, akkor hazaköltöznétek valaha Magyarországra?
NEM!!!!
Ami hiányozna, az a családom! Édesanyám, édesapám, nagyanyáim, plusz néhány jó barát, kedves ismerős egy darabig! De ennyi!
És nekem célom is pont mindez, amit leírtál. :)
Vissza soha nem költöznék, csak hazajárnék családlátogatóba természetesen.
Annyit még írjatok már meg, hogy hol éltek!
Köszi
2. válaszoló vagyok.
6 éve élek az Egyesült Királyságban. 3 évig London, majd 1 év Birmingham után, legfőképp egy skót lány hatására, már 2 éve Glasgowban élek/élünk.
Spanyolország, jól érzem magam, nem tervezek hazaköltözni.
Család persze hogy hiányzik, de majdnem naponta beszélünk skypeon, a fiatalabbak úgyis kezdenek szétszóródni a nagyvilágban, úgyhogy még 10-15 év, és ez már egyáltalán nem lesz szempont, mert tényleg nem lesz kiért hazamenni még látogatni sem.
Barátok meg már így is jobbra-balra vannak a világban.
A nehéz magyar kajákat eleve nem bírta a gyomrom, persze pár dolog hiányzik, de a legtöbb megoldható (pl. mák és túró az orosz boltból)
Nyelv sem hiányzik, mert a neten tudok híradót, filmeket nézni, olvasom a hírportálokat (máris elveszik a kedvem a hazaköltözés gondolatától is), amúgy meg otthon is multinál nemzetközi környezetben dolgoztam.
én is tervezek kimenni 2 éven belül amerika vagy ausztrália érdekel leginkább még egyikben sem voltam de amerikaiakkal már sokszor beszéltem és nagyon kedvesek voltak mind
hogy a kérdésre válaszoljak lehet hogy nem ott élem le az egész életem de hacsak a családommal nem történik valami akkor nem hinném hogy ide visszajönnék max nyaralni
de ebben az is benne van hogy szeretnék világot látni és minél több kultúrában élni nem azért megyek le mert h fúj fúj magyarország
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!