Éreztél már így valaha?
Nem viccből írom a következőt, hanem mert hiszek az ilyesmiben:
Szerintem te lehet, hogy ott éltél egy előző életedben.
én rómával éreztem annó ugyanígy, akkor kb 14 éves voltam. azóta is tervezem hogy kiköltözök, csak egy kicsit összeszedem magam.
19L
Nem igazán. Nagyon szennyezett a levegő a belvárosban. A Széchenyi teren kívül szinte semmi nem lett felújítva (egy két kivétel van de hát..). Elég sok van valakikből (bocs, nem rasszizmus, de tényleg rengeteg velük a gond, de gondolom máshol is). Munka kevés (diákoknak szinte 0)..
A Széchenyi tér környékén érdekes sétálni (bár sokak szerint régen jobb volt), de messzebb már nagyon undorító (kertváros, gyárváros, szigeti városrész, mohácsi út előtti lehanyatlott épületek..). Egyre kevesebb a növényzet a városban.. ha vége az EKF programnak, akkor csak még rosszabb lesz.
Szerintem járd végig az egész várost, hogy képes lennél-e minden nap ezen a városon végig menni, itt élni.
Közlekedés.. egyes buszjáratokra alig fér fel az ember, néhányon meg egykét utas ül.. A "főbb helyekre pl Kert-, Uránvárosba" gyakran jár a busz. Van ahova pedig ritkábban mint egy távolsági busz..
Meg hogy érdemes-e ott hagyni a barátaid, családod, mert valljuk be, Magyarországon nehéz komolyabb barátságokat kialakítani, mindenhol a csak haverkodás és piálás, bulizás megy, de senkire nem számíthatsz.
Nekem nem fog annyira hiányozni Pécs.. Max néhány ismerősöm, de a város az én szememben negatív, barátságtalan.
Amúgy hány éves vagy és minek tanulsz? Asszem itt is többnyire egészségügyiekre vagy bármilyen BSc, MSc-sekre van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!