Ráütöttél, megverted a gyerekedet valaha is? Miért? És mit éreztél utána?
Csak, ha a konnektorhoz nyúl. Kicsit a kezére csapok, inkább minthogy az áram rázza meg!
Azért nem nagyon, csak picit. :(
Én is kicsit rá szoktam csapni a kezére ha a kandallóhoz nyúl. Mindig mondom neki hogy forró, és kicsit meglegyintem a kezét. Inkább most tanulja meg, hogy nem lehet tapogatni, minthogy a fűtési szezonban hozzáérjen és megégesse magát.
10 hós kicsifiú anyukája
Szia!
Nem vertem meg, mert még nagyon pici (8 hónapos). Nem vagyok a testi fenyítés híve, inkább a magyarázás, meggyőzés az elvem. Ezt viszont már elkezdtem. Már most sejti a lányom, hogy mit jelent a NEM SZABAD.
Persze később a saját érdekében, ha nagyon muszáj akkor valószínű fog kapni egy-két fenekest!
Jó, hogy vannak, akik nem a verést tartják a büntetés egyedüli eszközének. Még ott sem (9 gyerek mellett pl.), ahol nagy valószínűséggel folyamatosan adódnak problémák, "rendzavarások", fegyelmezési helyzetek!
Viszont elgondolkodtató, hogy milyen kevesen válaszoltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!