Kelet Magyarországon, mit lehet csinálni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Tehát, hogy nincs Balaton, semmi érdekes a közelben. Kilátástalanság van, minden fiatal elköltözik, aki tud stb.
A lassan csak öreg és cigány marad. Nem fektetnek be oda pénzt.
Hogy élitek meg ezt a negatív hangulatot?
2013. júl. 17. 11:57
21/23 anonim válasza:
A hegyalján én is voltam. Pont azon röhögtünk, hogy a cigi miatt képesek voltak előrehozni két-három héttel.
22/23 anonim válasza:
"Vicces, hogy a vidékiek úgy tekintenek Budapestre, mint a megváltásra."
Hja.. én se értem ezt :)) Annyira nem fenékig tejfel itt sem. Sőt, én irigylem a vidéki kis nyugodt falvakat. Jó levegő, nincs tömeg stb... Csak persze munka legyen.
23/23 anonim válasza:
én pl 25éve vidéki vagyok, termelem a saját gyümölcseim, füvet vágok, meg rotálok.
Szórakozóhely alig, emberek alig, boltok alig, levegő kiváló, saras nedves időben öröm kint lenni és levegőt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!