Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kelet Magyarországon, mit...

Kelet Magyarországon, mit lehet csinálni ilyenkor?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy nincs Balaton, semmi érdekes a közelben. Kilátástalanság van, minden fiatal elköltözik, aki tud stb.

A lassan csak öreg és cigány marad. Nem fektetnek be oda pénzt.

Hogy élitek meg ezt a negatív hangulatot?

2013. júl. 17. 11:57
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
32%
Kapálni :D
2013. júl. 17. 12:05
 12/23 anonim válasza:
100%
Bakker, nem csak menni lehet bulizni, de szervezni is lehet bulit. Baráti társasággal. Találd már fel magad. Vagy ha már annyira ott vagy, menj át Erdélybe, édesek a lányok.
2013. júl. 17. 12:07
 13/23 anonim válasza:
100%
Vicces, hogy a vidékiek úgy tekintenek Budapestre, mint a megváltásra.
2013. júl. 17. 12:07
 14/23 anonim válasza:
95%
Pest az ország legnagyobb fertője...
2013. júl. 17. 12:08
 15/23 anonim válasza:
47%

#12: ott a pont....

milyen csajok vannak erdélyben...pfúúú...egyszerre 4el mennék ágyba :D

2013. júl. 17. 12:19
 16/23 anonim válasza:
100%
Ugye-ugye 15-ös! Egyszer volt egy fél éves kapcsolatom az egyikükkel, ne is mondjam..:D
2013. júl. 17. 12:21
 17/23 ivilicious válasza:
0%
hát én nyíregyi vagyok,ahogy leérettségiztem,húztam fel pestre..
2013. júl. 17. 12:22
 18/23 anonim válasza:
100%

amúgy sok minden más is van, nem csak víz, amúgy mindenütt lehet valamit csinálni, nem akarásnak nyögés a vége, szenvedj, ha ez jó

itt lesz kamionos találkozó, sárkányhajó versen, SZÍN stb.

2013. júl. 17. 12:23
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én Nyíregyházán lakom. Általában Tokajba szoktunk menni, az közel van, csak 30 km. Ott lehet hegyet mászni, kirándulni és ott a Tisza is. Máskor elautózunk Sárospatak vagy a Zempléni hegység felé, gyönyörű az a vidék.

Egyébként igazad van, túl sok lehetőség nincs errefelé, sem munka, sem kikapcsolódás céljából.

Az pedig természetes, hogy innen nézve Budapest sokkal jobbnak tűnik, távolról nézve inkább az előnyei a szembetűnőek és nem a hátrányai.

Megfigyelte már egyébként valaki a következőt? Ha egy vidéki ember Budapestre utazik, azt mondja. "Felmegyek Pestre!" Ha egy pesti vidékre utazik: "Lemegyek vidékre!"

Holott sem földrajzilag, sem tengerszint feletti magasságban nem mondható, hogy magasabban lenne. Csak valahogy már az emberek automatikusan úgy gondolkodnak tudat alatt is, hogy Budapest van "fent", az ország többi része pedig "lent."

2013. júl. 17. 12:24
 20/23 anonim válasza:
100%
Helló, én Nyiregyi vagyok, szerintem rengeteg program/fesztivál van a Kossuth téren, mozik, Sóstó-Élményfürdő, bulik, Tokajban is most volt a hegyalja amit szerintem hiba kihagyni, Debrecenbe 40perc alatt át vonatozol a barátokkal akár csak a Forumba szétnézni, stb.
2013. júl. 17. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!