Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kelet Magyarországon, mit...

Kelet Magyarországon, mit lehet csinálni ilyenkor?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy nincs Balaton, semmi érdekes a közelben. Kilátástalanság van, minden fiatal elköltözik, aki tud stb.

A lassan csak öreg és cigány marad. Nem fektetnek be oda pénzt.

Hogy élitek meg ezt a negatív hangulatot?

2013. júl. 17. 11:57
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
18%
Nem fektetek be oda pénz. Amúgy meg a kérdésedben a Kelet-Magyarország után nem kell vessző.
2013. júl. 17. 11:59
 2/23 anonim válasza:
100%

Költözz egy nagyobb városba. Nem hiszem, hogy Debrecenben vagy Nyíregyházán is annyira súlyos lenne a helyzet. A Balaton kinek hiányzik? Nem is értem, hogy jön ide. Egyébként a vonatot feltalálták már, ha épp nyaralni akarsz.

Amúgy meg tanulj sokat, csinálj egy sikeres céget, telepítsd erre a térségre, és virágoztasd fel.

2013. júl. 17. 12:00
 3/23 anonim válasza:
100%
Én ugyan Dél-Alföldön élek, de ez sem jobb. Hidd el, itt is rossz a helyzet, annyi, hogy mondjuk erre van Kunfehértó, ahol van minden évben a grill fesztivál, meg mondjuk Szelidi-tó, ahol motoros fesztivál is van minden évben. De munkahelyileg nulla.
2013. júl. 17. 12:01
 4/23 anonim válasza:
65%
Tisza-tó :)
2013. júl. 17. 12:02
 5/23 anonim válasza:
0%

Kelet magyarorszag szar

Nyiregyen lakom es tanulok

De alig varonm hogy leeretsegizzek es irqny pest

Itt tenyleg nincs semmi

Amugy is le szarjak keletet

Lasd idojaras

Az irszagban szerte napsutes varhato de eszak kelet mon jegeso nagy vihar varhato

Hat kossz szeppen kelet nem az orszag resze

Itt mar csap pest es a dunantul letezik?

A fizu is tobb arra fele

2013. júl. 17. 12:03
 6/23 anonim válasza:
74%

Persze, ez így van. Itt nincs egy szórakozóhely sem, nincs sehova menni.. Viszont havonta egyszer a Lajos rendez táncestet a pajtában, ott gyűlünk ott össze mink, nincstelen jobbágyok. Partydrogok helyett szalonnát sütünk a wc-ben, fű helyett pedig szénaboglyát füstölünk el.

Itt ha valaki bulizni akar, akkor lovaskocsira kell ülni és felmenni Budára mert ott van élet csak.

Mert ugye itt, a pusztán semmi sincs.

Ahogy lemegy a nap, mindenki bejön a kapálásból és földművelésből a vályogházba, meggyújtunk egy gyertyát és egymással szembe ülünk amíg el nem alszik. Majd nyugovóra térünk és várjuk, hogy újra feljöjjön a nap, hogy mehessünk tököt ültetni.

Szóval van itt mit csinálni, várunk szeretettel.

7/23 anonim ***** válasza:
100%

tehát ha nincs a közelben a Balaton, meg Siófok, az azt jelenti hogy a halál fia vagy? gratulálok.

Keleten pl ott a Mátra, a Bükk, a Sárhegy, Aggtelek, Miskolc barlangfürdő, gyulai várfürdő. ha meg ingyen akarsz fürödni akkor valamelyik tó.

nekem spec van hangulatom, mindig boldog vagyok, és még dolgozok is régóta, nagyon sok a munkalehetőség is.

8/23 anonim válasza:
89%

Hallottál már Hajduszoboszlórol?

Na ott aztán van buli :D

4 napig voltam ott és csak azért jöttem haza mert elfogyott a pénzem :D

9/23 anonim válasza:
38%
Semmit. Dolgozol éhbérért vagy elindulsz nyugatra. Az meg tévedésben van aki szerint Debrecenben sem vészes a helyzet. Sajnos az...
2013. júl. 17. 12:05
 10/23 anonim válasza:
44%

Meg egy rohadt folyo sincs hogy kenuzhassak lofa.sz sincs erre

Nyiregyi srac voltam aki pesten akar tovabb tanulni az egyetemen

2013. júl. 17. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!