Ez mennyibe kerülne kb? Magyarországon valaki megtudná ezt csinálni nekünk? Link!
http://www.youtube.com/watch?v=wZDexLMZFrU
Férjem ezt a videót vagy 2 hónapja látta, és azóta is hallom tőle, hogy mennyire tetszik neki! Egyre jobban tetszik nekem is, és ha nem annyira eget verő lenne a komplett ára akkor beadnám a derekam, hogy csináltassuk meg!
Úgy kb. mennyire számíthatunk?
(tisztába vagyok vele, hogy nem lesz egy olcsó mulatság)
Én pl meg tudnám nektek csinálni:)Vagyis hát,össze tudnám helyesen válogatni az akváriumot,szűrőt,co2,fűtő,növényeket,kéreg,halakat,talaj,táp stb..
Hát szerintem csak saccra olyan 200-300 HUF kell hozzá.
Ha méretre is ekkorát akarsz, és ilyen körüljárhatót, ahhoz erős alátámasztás kell.
Ha van alatta pl emelet, vagy pince, lehet hogy kéne alá egy oszlop.
Egyébként 200-300 ezerből kb az akvárium üvege jönne ki, ez egy mélyen alábecsült összeg.
Pláne egy co2-s akváriumhoz.
Ha még valami dizájnosabb világítást is nézünk hozzá, meg a szűrőt is egyedi módon kell elrejteni, a végén még meg se áll az összeg 5 jegyű számnál.
Nem számolok most utána pontosan, de egy ilyenre úgy rá lehet költeni egy milliót, mint a huzat.
10 kilós CO palack olyan 20-30 ezer Ft, reduktor olyan 15 ezer körül van, nem tudom pontosan.
Akvárium:
10-es üveg elég hozzá? [link]
150x150x75 = 1687,5 liter, Uhh
Ha 100 Ft-tal számolom literét, akkor az 168 750 Ft.
Mennyi talaj kéne ebbe? Azt már én ki nem tudom számolni.
Kicsibe nem nagyon szeretné a férjem se meg ha már belevágunk akkor legyen ekkora! A felső határ az 1 millió? Szóval annyiból kijönne?
Férjemnek 12mm-es üveget mondtak rá és 80ft/l 1687*80ft=134960ft, Igazából a világítástól félünk nagyon, hogy az lesz rettentően drága!
Ez barátságosabb. A normál izzó foglalatnál eggyel nagyobb foglalatba mennek bele és nem melegednek annyira, mint a fémhalogén:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!