Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Buda vagy Pest? Miért?

Buda vagy Pest? Miért?

Figyelt kérdés

2013. márc. 4. 21:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én Pesten élek, nekem jobban tetszik a laposság, mint a hegyek. És nem tudom irigyelni, amikor télen csúszva jönnek le a hegyről autóval :D
2013. márc. 5. 12:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

De Buda sem csak hegyekből áll.... Hát én meghalnék abba a koszba mocsokba ami a Nyugati környékén van. Na meg a közönség is remek, igazán szeretnék olyan emberek szomszédja lenni akik arra járkálnak. Nem mondom hogy nincsenek normális emberek arra de több az igénytelen, elpukkant főleg a Nyugati körnéykén. Laknak arra ismrősök, rokonok, mind csak panaszkodik a szomszédokra a házra stb. (persze ilyet Budán is ki lehet fogni de ott mégis kevesebb iylet hallok.)

Aki annyira szeret ott lakni az gyerkeet is ott akar majd nevelni? Az egyetemistáknak, fiataloknak elhiszem hogy jó hogy közel van minden de ha család alapítás kerül szóba a legtöbben tervezik a költözést.

2013. márc. 5. 17:23
 13/13 anonim válasza:
PEST ! :D itt van minden + mindig zajlik az élet, Buda túl nyugis
2013. dec. 13. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!