Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Buda vagy Pest? Szerintetek...

Buda vagy Pest? Szerintetek melyik a jobb oldal és miért?

Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Buda,kevésbé mocskosabb minden tekintetben.
2012. aug. 26. 23:00
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Attól függ, hogy tartod a térképet a kezedben. :)
2012. aug. 26. 23:16
 3/8 A kérdező kommentje:

Haha, nagyon vicces, kedves második. :D

Szerintem egyébként egyértelműen Pest, itt zajlik az élet, gyakorlatilag minden itt van. A tömegközlekedés is sokkal jobb, hiszen egész Budán mindössze 3 metróállomás van.

A budai oldalon én egyedül talán Újbudán tudnék élni.

2012. aug. 26. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

Ha neked "egyértelműen Pest" a jobb hely, akkor miért kérdezed mások véleményét?

Amúgy meg szerintem is BUDA az élhetőbb, szebb hely (nem véletlenül itt magasabbak az ingatlanárak)...

Lehet, hogy Budán kevesebb a metro megállóhely, de több a zöldterület, több a fa és a virág...

Nem mindegy, hogy éjszaka folyamatos dübörgést és szirénázást kell hallgatnod, vagy nyugalmas csendet és hajnalban madárcsicsergést... :-))

2012. aug. 27. 00:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mások véleményét, mert nem egy bunkó paraszt vagyok, akit csak a sajátja érdekel.
2012. aug. 27. 00:17
 6/8 anonim ***** válasza:
39%

Én Pestet jobban szeretem. Ahol én élek, jóval több a zöldfelület és nagyobb a nyugalom, mint Buda nagy részén - bár persze a méregdrága Hegyvidék e tekintetben nyilván állja a versenyt. Pesten ráadásul tényleg jobb a közlekedés, tőlünk vonattal 25 perc a belváros, ami igazán nem nagy ár a nyugalomért. És éjszaka is félóránként haza lehet jutni. Ja és télen sem hal meg a buli egy kis havazástól.

Még egy megjegyzés egy korábbi kommenthez: Budán ugyan 3 metróállomás van, de funkcióját tekintve a H5 is metró, bár nem így hívjuk.

2012. aug. 27. 03:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Jó, hát ennyi erővel a csepeli, a gödöllői és a ráckevei HÉV is metrónak vehető. :)
2012. aug. 27. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
69%

sztem jó volt a második komment :)))

Én am Budát preferálom. Nyugisabb és zöldebb. Újbudán élek és nagyon jó a közlekedés.

2012. aug. 28. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!