Jobb oldali nyilalás bajt jelenthet?
Figyelt kérdés
14 hetes vagyok és 3-4 naponta jobb oldalon hirtelen minden előjel nélkül bele nyíllal,de nagyon.1-2 percig tart kb.2012. aug. 6. 13:41
1/6 anonim válasza:
azonnal menj orvoshoz, összeszedhettél valamit, vagy súlyosabb is lehet.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a méhszalagok nyúlnak, csak van amikor jobban érzed, nekem is szokott nyilallgatni, nemhinném, hogy baj lenne. Utálom az ilyen válaszolókat, mint az 1. akik halálra rémítenek egy kismamát.
3/6 anonim válasza:
Nekem is nyilallt, a növéstől volt.
4/6 anonim válasza:
első válaszoló vagyok. Nekem nyilalgatott... Aztán lett egy órási daganatba fordult cisztám, ami korlátozta a gyereket a fejlődésben... Bocsánat, ha riogattam bárkit is....
5/6 anonim válasza:
Tehát utáljatok csak nyugodtan.... Ha én akkor hagyom magam akkor már nem élnék, sem én, sem a gyerek....
6/6 anonim válasza:
Nem utál senki, szerencsére orvoshoz mentél és hál Istennek, minden rendben van!
Aki írt Neked, csak arra gondolt, hogy általában ez csak a növekedéstől van és nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!