Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet a fájdalom?...

Mitől lehet a fájdalom? Másnak is volt ilyen -->

Figyelt kérdés

Már pár napja a bal combomba belenyilall egy éles fájdalom mikor lépek, vagy nem is a combom, inkább a popsim, amibe nyilall, csak "lefut" a combomig is. Pár mp-ig tart, de sokszor éreztem már, hogy majdnem összecsuklok...:S

38 hkm

2012. máj. 16. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Lehet hogy a baba nyom egy ideget. Van ilyen, és nem kellemes :(
2012. máj. 16. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Terhesség vége felé nálam rendszeres. Egy ideget megnyom a baba és oda sugárzik.

Én kétszer össze is csuklottam az előző babával, aki nagyon nagy volt...

Mostanival ki tudom ellensúlyozni, de nem kellemes, és a legrosszabb, hogy aki ilyenkor lát, az baromira megijed, utána nekem kell "vigasztalnom"...

2012. máj. 16. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen természetes:)Extra tud fájni,nekem a belső combomba volt ilyen,de nem a popsiból indult...azt,se tudtam mimhez kapjak:)
2012. máj. 16. 15:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Akkor megnyugodtam..:) Elég kellemetlen, és igen volt már, hogy kérdezték, hogy csak nem beindultak a fájások? :-)

Áh mondom bár az lenne, de még nem :-)

2012. máj. 16. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!