Mit érdemes megnézni Budapesten egy általános iskolai felsős osztállyal?
Már az osztályunk eddig volt 2-szer, akkor megnéztük a Parlamentet, a Szent István Bazilikát (remélem jól írom).
Mit lenne érdemes megnézni? 12 évesek vagyunk és az osztályomat nem igazán érdeklik a templomok (a Bazilikában is azért voltunk, hogy megnézzük a Szent Jobb-ot), szóval azok kizárva. Gondoltam a Csodák Palotájára, talán még a Szépművészetire is, vagy a Közlekedési Múzeumra, csak az a baj, hogy a Szépművészeti nagy és lehet, hogy sok idő lenne körbejárni.
Még az Aréna Plázára gondoltunk, hogy szét lehetne ott nézni, mert vidéki suli vagyunk és még csak 2-3 ember járt ott az osztályunkból.
Mit javasoltok? Lehetőleg olyat, ahol nem 3.000-4.000Ft-ok a belépőjegyek és 1 napot lennék ott.
Vonattal utaznánk fel Pestre, villamossal és metróval közlekednénk.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett.
A Láthatatlan Kiállítást.
És vidd plázába is őket! Én is vittem a sajátjaimat. Az a kérdés, megbízhatóak-e annyira, hogy szét merd engedni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!