Pesten melyik kerületbe érdemes költözni? Ami normális és el lehet kezdeni egy családi életet gyerek stb.
A 11. kerulet Budan van.
Pesten szerintem 5., 6. keruletek amik jok, plusz en szeretem meg Zuglot is (14. kerulet) annak is vannak szep reszei. De Buda a tuti.
Igazából több dolog függvénye is:
mennyi pénzetek van rá? lakásba vagy családi házba vágytok-e? mennyire fontos a belváros közelsége?
Budán gyakorlatilag mindenhol jó, kivéve a III. és XI. kerület kevésbé jó lakótelepeit (Békásmegyer, Kelenföld). A XXII. kerületet sem ajánlom, nagyon messze van.
Pesten az V. kerületben mindenhol jó, de elég drága. Ha a belvárost szeretitek, a VI. kerület belső részeinek is vannak szép utcái, és a VIII. kerület Palotanegyede (körúton belüli kis rész) is jó. Szintén központi, és elég jó hely a XIII. kerületben Újlipótváros.
Kicsit kijjebb ajánlom Zuglót, a XVI. kerületet, ezek kellemes, kertes házas részek.
9 ker, József Attila lakótelep.
A gazdagréti után a második legszebb lktp, viszonylag közel a belváros, jó a tömegközlekedés, sok óvoda iskola park, játszótér, és ami fontos, hogy kisebbség mentes terület.
Többen írták, az 5. 6. kerületet, ízlés dolga, de én biztos nem költőznék be a belvárosba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!