Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit szóltok a máv újításához?

Mit szóltok a máv újításához?

Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről. szívesen beszélek is veletek privátban, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre. akár privátban is írhattok.
2012. márc. 11. 10:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
és azt nem tudjátok hogy mikortól lesz elérhető a máv új menetrendje ami ápr-tól lesz?
2012. márc. 11. 13:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Elvileg 2 héttel korábban kell kihirdetni.
2012. márc. 11. 13:42
 13/16 anonim ***** válasza:

"Hagyjuk már ezt a demagóg szöveget. Lehet, hogy ingyen gázolajat nem kap, de kap sokmilliárd állami támogatást"

Állami támogatást nem kapnak.

Fogyasztói árkiegészítést kapnak, és azt sem annyit amennyi jegyet eladnak. Innen is a veszteség.

Más kérdés, hogy a szerződésben vállalt kifizetést egyszerűbb a szavazótábornak "állami támogatás" néven beadni.

Lényegében a Tescoban is mondhatjuk, hogy nem fizetsz az áruért, szolgáltatásért, hanem támogatod a céget, hogy ne menjen csődbe...

"Ez pedig tényszerűen totális hülyeség."

Megkérdezhetem hány utasszámláláson vettél részt személyesen? Esetleg adatokkal is rendelkezel konkrét leszámolt vonatokról?

Vagy csak vaktában lövöd el a töltényeidet, hátha okosnak gondolnak?

2012. márc. 11. 17:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Amúgy a lepontozásomon meglátszik az ide betérők alacsony szellemi színvonala.

A dolgok hátterébe nézni nem dívik, egyszerűbb a sárban dagonyázni, ahelyett, hogy megértenénk bizonyos folyamatokat.

És elfogadni ami történik, elfogadni az állami támogatás és hasonló okosságokat csak mert a viktor meg a feri is megmondta, és ha ő mondta, akkor úgy van...

Gratulálok!! :)

2012. márc. 11. 17:03
 15/16 A kérdező kommentje:
ha megkérhetlek titeket akkor ne vitatkozzatok, hanem csak mondjátok el a véleményeteket ami lehet hogy különbözik de úgysem az alapján döntök hanem elolvasok mindent és logikusan gondolkodva majd kiderül.
2012. márc. 11. 18:27
 16/16 anonim ***** válasza:

"Én meg azt javaslom, hogy kicsit olvasgass még a témában, mert nem sok közöd van hozzá azt látom. Ha a tehetséged lenne akkora, mint az arcod, akkor bizonyára nem itt bölcselkednél."

Érdekes, ha ekkora ász vagy miért nem cáfolod amit írok tényszerű adatokkal?

Eddig odáig sikerült eljutnod, hogy belinkeltél egy semmitmondó cikket.

Mutass már utasszámlálási adatokat amik hitelesek, és te személyesen készítetted. Mutass egyéb költségadatokat.

Lássuk mekkora profi vagy!

2012. márc. 11. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!