Itt minden megtörténhet? Mit szoltok hozzá?
Figyelt kérdés
Autópálya matricát kértem a kutastól 4 napra személygépkocsira.Megérkezett ma a büntetésem teherautóra szolt a jegyem és 1 napos a matrica.Így a matrica is 2760ft -ba került és 15 .300ft POTDÍJ. A rendszámmal is megjártam már az azóta azt figyelem.De azt lehetett javítani ! Ilyenkor jó lenne a jótanács van ötletettek mert a kutasok se vállalják a híbájukért a felelösséget!És a autopályán se lehet reklamálni mert én fízetésnél nem vettem észre a gondot!2009. aug. 18. 14:58
1/3 anonim válasza:
Márpedig fizetésnél kellett volna reklamálnod. Szerintem természetes, hogy megnézed a blokkon mire és milyen matricát kaptál
2/3 anonim válasza:
Pont ezért (vagyis ennek a helyzetnek elkerülésére) veszek sms-ben autópályamatricát. Így ha valami nem jól sikerül, csakis magamra haragudhatok... Kb. 200 Ft-tal kerül többe (a 2db sms miatt), de legalább nyugodt vagyok, hogy nem vert át senki.
3/3 A kérdező kommentje:
igen a kellet volnát értem, de a rendszámot figyeltem az jó volt álmomba se gondoltam hogy egy naposat kapok , hiszen személyautóra nincs is!!!
2009. aug. 18. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!