Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Létezik, hogy csak ennyibe...

Létezik, hogy csak ennyibe kerülne egy wellness hétvége?

Figyelt kérdés

Vaterán nézelődöm karácsonyi ajándék után, és ilyen ajánlatok vannak 2 éjszaka 2 fő részére, hogy:

- Nincs minimálár

- Jelenlegi ajánlat: 61 Forint

Nyilván egy pl. 2 napig tartó aukción még bármennyi lehet az ár. De pl. ha valaki 3000-ért leüti akkor 3000 Forint 2 éjszaka 2 fő részére a felsorolt ellátásokkal? :O Pl.

[link]

2011. dec. 14. 17:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mármint a tervezett 15e -hez dobtál volna hozzá annyit
2011. dec. 18. 22:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Bocs, de még van tesóm és apukám is akinek ajándékot szeretnék venni. És nem is lett kikérve a véleményed szerintem.
2011. dec. 18. 23:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Mert ezt nem közösen kapták volna a szüleid?

Am ebbe az országba nem megy olyan jól, hogy csak úgy olcsón utánnad dobjanak bármit is.

És bocsi nem kötözködni akartam.

2011. dec. 18. 23:42
 14/15 A kérdező kommentje:
Van anyum, mostohaapum, meg apum :) De már megoldottam, oka van mindennek, mint ahogy annak is hogy nem jött össze ez a wellness-es dolog. :)
2011. dec. 19. 19:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Ok, értem, mondjuk utánna már eszembejutott nekem is ez a lehetőség :$

Még 1x bocsi. :)

2011. dec. 19. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!