Létezik, hogy csak ennyibe kerülne egy wellness hétvége?
Vaterán nézelődöm karácsonyi ajándék után, és ilyen ajánlatok vannak 2 éjszaka 2 fő részére, hogy:
- Nincs minimálár
- Jelenlegi ajánlat: 61 Forint
Nyilván egy pl. 2 napig tartó aukción még bármennyi lehet az ár. De pl. ha valaki 3000-ért leüti akkor 3000 Forint 2 éjszaka 2 fő részére a felsorolt ellátásokkal? :O Pl.
Ha valaki 3000 -ért üti le, akkor annyit kell fizetni érte.
De szerintem az utolsó pillanatban fel fogják nyomni a licitet! Próba szerencse! Sok sikert hozzá!
Köszönöm szépen! Csak olyan hihetetlennek tűnik. Azt hiszem néhány este akkor aukció figyelő pozícióban leszek. Nagyon örülnék, ha anyuéknak sikerülne intéznem egy ilyet. :)
18/L
2 hetet stresszeltem, hogy sikerüljön intézni egy wellnes hétvégét szüleimnek max.15 ezer Forintért. Vásároltam egy szálloda utalványt ami minimum(!) 40%os kedvezményt adna 2011.12.31-ig, de a következő visszajelzések voltak:
- December 24.-e után nem áll módunkban elfogadni
- 2011-es évben már nincs szabad szoba
- Illetve a "legbarátságosabb" ajánlat is 25.000 volt kuponnal együtt.
Azt hozzá tenném, hogy nem nagy igényeket akartam, hanem egy romantikus 2 napot szüleimnek. Életemben először kihagyta a számat az hogy: FELADOM!
Maradnak a praktikus, minden nap hasznavehető, praktikus karácsonyi ajándékok. És majd itthon kialakítok nekik meglepetésképp egy kis romantikát, mondjuk a nappaliba vagy a fürdőszobában én meg elmegyek itthonról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!