Van valami jó ötletetek szilveszterre? Minden ötlet jöhet kivéve a buli és wellness hétvége! Ja és mindenféleképpen Budapesten.
Mi 4-en leszünk, társasozni fogunk, filmet nézni, x-boxozni, ps-ezni, stb. Annyi a trükk, hogy a társast egy kicsit másképp játsszuk. A monopoly itt és most-ba becsempészünk egy kis pezsgőt (na jó nem kis, hanem sok-sok pezsgőt:-D), így érdekesebb lesz a dolog. Éjfélkor himnusz, majd folytatjuk a tevékenységet immár 2012-ben, legalább reggel 6-ig. Aztán alvás:-)
Neked van már valami ötleted?
20N
Nincs semmi ötletem. Gondoltam, hogy elmenni korcsolyázni és forraltborozni,de szerintem ilyenkor nincs nyitva a városligeti korcsolyapálya.
Feljött még a karácsonyi vásár a Vörösmarty téren, de ott szerintem nem lehet olyan sok mindent csinálni, így program szempontjából.
Ez a monopolyizás nagyon jó ötletnek hangzik, de kintszeretnénk lenni a "szabadban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!