Wellness hétvége az alábbi feltételekkel?
- 2 fő részére / 2 éjszakára
- Maximum 5500 Forint/éj/fő
- Félpanzióval (Vagy csak 1 étkezés)
- Január második felében.
- Nyugat Magyarországon
Sokat bújtam már az internetet ilyen kedvező akciókkal, de már kezdem unni a keresgélést. Gondoltam hátha valaki járt/készül mostanában wellness-elni egyet. Megköszönném a segítséget! :)
ennyiért wellnesst?szerintem ennyiért maximum egy kis studió apartmant kapsz reggelivel....de hogy ennyi pénzért benne legyen a wellness azt kizártnak tartom..amúgy meg itt tudsz nézelődni
ma 18:21
attól függ hogy merre fele,itt nyugat magyaroszágon tuti nem fogsz annyiért kapni...én is most nézegettem pár napja az árakat...persze legyen szerencséd én nem azért mondom és találjál de ha találtál akkor szóljál mert arra kiváncsi vagyok..
2 ágyas szobában 2 fő esetén 5200 Ft/fő/éj
Szállás csodálatos balatoni panorámás szobában. Bőséges büféreggeli. A Vital Club korlátlan használata: 25 m-es úszómedence, szauna, infraszauna, gőzkabin, merülő medence, jacuzzi, Kneipp-taposó, fitneszterem, pihenőszoba.
Ezt találtam, szerintem 4*-hoz képest elég kedvező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!