A hétvége felé lessz a ballagásom, de a nővérem inkábba barátja húgáéra megy el nem értemí?
Figyelt kérdés
Olyan szemét velem nem is beszél hozzám amióta elköltözött otthonról,ennek már több éve ráadásul nemrég jöttem rá hogy nem is az igazi nővérem.A barátja húgával foglalkozi állasndóan az ő barátnőiről beszél meg osztálytársairól,amikor náluk voltunk,nekem csak annyit mond,hogy szia.Ráadásul az apám meg a barátnője aki nem szeret engem elmegy a tesóm barátja húgának a ballagásásra.Az apukám meg elfelejtedte neki mondani hogy nekem is ballagásom lessz.Mondtam az apámnak,hogy bezzeg az P ballagására elmegy a nővérem,az enyémre meg nem mire azt mondta hogy nem is szólt és iskolában lessz délelőtt,de a ballagásom meg délután lessz.Nem értem miért ilyenek velem?2011. ápr. 28. 18:44
1/5 anonim válasza:
Küldtél neki ballagási meghívót?
2/5 anonim válasza:
Hát ha a barátja húgának a ballagása délelött,akkor lehet délután a tieden is ott lesz.
Egyébként nekem se akart eljönni a tesóm a ballagásomra(tavaly),mert ő előző este buliba megy,és nincs kedve korán kelni! de anyám ugy leüvöltötte a fejét,h csak na! mondta neki h pofa vágás nélkül ki bírja azt az egy órát,ha bulizni el tud menni a ballagásra is,és persze nem utolsósorban én ott voltam az övén
3/5 anonim válasza:
Nemrég jöttem rá hogy nem is az igazi nővérem.
Szerinted ő nem tudja hogy nem vagy a huga?
4/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak,nem küldtem neki de van és amúgy is 2 éve együtt indultunk itthonról,és akkor is itthonról adtam neki.
2011. ápr. 28. 20:20
5/5 anonim válasza:
2 éve együtt indultatok? hová? te minden második évben ballagsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!