Budapesten a Népliget autóbusz pályaudvaron a
buszvezetőnél lehet jegyet venni?
Figyelt kérdés
Továbbá a kérdésem még az lenne hogy Újpest városkapuból a Népliget autóbusz pályaudvarhoz pontosan mennyi idő alatt ér oda a metró?Köszönöm a segítségeket:)
újpest-városkaputól kb. 20-25 perc alatt ér a népligethez a metró.
a ligetbe pedig nem lehet a sofőrnél jegyet venni.vagy lent, a pénztáraknál kell, vagy az automatákból.
:)
2011. jún. 16. 14:49
2/12 anonim válasza:
Lehet venni jegyet a sofőrnél, de megveheted az elővételi pénztárban is, ha előbb érsz ki. A metró kb 20 perc alatt ér oda.
2011. jún. 16. 14:49
3/12 anonim válasza:
Attól függ, milyen busszal utazol. Vannak expressz járatok, azokra csak a pénztárban lehet venni, különben a sofőrnél is. Ha megveszed előre, az a tuti, akkor legalább biztosan felférsz.
2011. jún. 16. 14:51
4/12 anonim válasza:
többnyire lehet venni a buszon
csak nem biztos h felférsz a buszra
ha olyan a járat..
az elővételis jegyesek előnyt élveznek felszállásnál
2011. jún. 16. 15:08
5/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy már semelyik buszra nem vehetsz a sofőrnél jegyet, mindig bemondják, hogy az automatákból vagy a pénztárnál lehet venni.
Ezt találtam: "A társaság minden nagy forgalmú, elővételi és bérletpénztárral rendelkező autóbusz-állomásán kötelező menetjegy elővétel van érvényben. Az elővárosi járatok kizárólag a pénztárakban, illetve a jegykiadó automatákból megváltott menetjegyekkel, bérletekkel vehetők igénybe, távolsági járatainkra az autóbuszon is biztosítunk menetjegy vásárlási lehetőséget."
Én 40-45 km-t utazok a népligettől, és a mi buszainkon nem lehet a sofőrtől venni jegyet, csak regisztrációsat.
2011. jún. 16. 15:26
6/12 anonim válasza:
én minden héten 110 Km-t utazom
és lehet venni buszon
2011. jún. 16. 15:29
7/12 anonim válasza:
Lehet venni a buszon, sőt, ha az indulás előtti fél órában érsz ki a Népligethez, és nem hamarabb, akkor már a pénztárban nem is adnak ki jegyet. Legalábbis a normál, egyszerű járatokra. Nem expressz.
2011. jún. 16. 15:44
8/12 anonim válasza:
Mi az, hogy nem adnak jegyet a pénztárnál, ha fél órán belül indul a busz?? Ez hülyeség, én nap mint nap ott járok, van, hogy az utolsó pillanatban veszek jegyet, meg se kérdezik, hogy hánykor induló buszra, csak megmondom, hogy x város y megállóig kérek jegyet, és odaadja, én meg felszállok a buszra, a sofőr nem ad jegyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!