Hogy a legegyszerűbb eljutni a nyugati pályaudvartól a népliget buszpályaudvarig?
Szerintem olyan 20 perc, fél óra, pontosat nem tudok mondani, mert sosem mértem még, sok mindentől függ, de számolj inkább többel az a biztos. A metró viszont szinte pont Népliget alatt áll meg, így nem kell sokat bolyongani, nagyon eltévedni sem lehet. :)
Ha Petőfihez mész, akkor azt hiszem talán 5 megállót kell menned, plusz attól függően hogy pontosan honnan is indul a busz és milyen tempóban sétálsz 5-10 perc gyaloglás.
Mennyi időd van átérni?
A BP nyugatitól mennyi idő alatt ér a metró a Népligetre? Általában mennyit kell várni a metróra?
Ha Kecskemétről (a legelső) vonattal indulok Pestre, elméletileg 6:32-re ér a nyugatiba, nekem meg 7-kor indul Népligetből Bécsbe a buszom.
Ha meg busszal megyek Pestre, annak a Népligetbe van az állomása ami jó, viszont elméletileg 6:50-re ér oda úgy h sietni is kell a másik buszra. Ha meg baleset van az autópályán akkor máris szívás van és ugrik az utazás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!