Bp-en a Népliget környékén van valami látnivaló, valamint tudtok arra fele vmi jó éttermet?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 11:00
1/4 anonim válasza:
Látnivalónak ott van a Planetárium, persze kérdés, hogy mikor jársz arra. Éttermet sajnos nem tudok, de ha felülsz az 1-es villamosra és elindulsz befelé a városba a Hungária körúton, lesz több is a villamos vonala mellett.
2/4 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Régebben szerettünk ide a Szapáry étterembe járni (a felújítás óta nem voltam mert hétvégén nincs már nyitva) ott van a közelben, csendes, kulturált hely. (1089 Budapest
Bláthy Ottó u. 22. Telefon: +36 1 210 4120)
3/4 anonim válasza:
Ott nincs semmi látnivaló, ronda külváros, de metróval percek alatt bent lehet lenni a Belvárosban.
4/4 anonim válasza:
A Nagyvárad térnél (1 megálló metróval a Népligettől) van a Paracelsus étterem. Szerintem nagyon finom a kaja.
Látnivaló nem nagyon van ott. Max a Planetárium, ahogy előttem is mondták már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!