Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen a Népliget?

Milyen a Népliget?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Méret? Külalak? Közbiztonság?
2010. júl. 30. 11:36
 2/7 A kérdező kommentje:

hát úgy általában:D

mert eléggé rosszakat hallok róla:S

2010. júl. 30. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Ha nincs foci meccs, akkor nem gáz. Ha van, akkor menekülj, a sok szurkoló szétver mindent, kötekszenek. (tisztelet a kivételnek)
2010. júl. 30. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Nappal végig lehet sétálni.Éjszaka nem ajánlott.Meg ha éppen buli van ott,akkor meg pláne gáz.

Nem egy nagy szám.

Ha szép helyen akarsz sétálni Budapesten,akkor azt inkább a Városligetben vagy a Margit szigeten tedd.

2010. júl. 30. 11:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nappal tényleg nem olyan gáz, akkor normális emberek vannak, kutyát sétáltatók, kocogók, bringázók, de amint sötétedik, megjelenik a kisebbség és megy a cigóhifi (mobilból bömböl a mulatós), sötétben elég gyorsan szoktam átmenni rajta és úgy sem úszom meg soha beszólogatás nélkül.. ha muszáj átmenned, akkor ne egyedül. De mondom nappal semmi gond vele, sőt..
2010. júl. 30. 17:08
 6/7 anonim válasza:
80%
én még nappal se szívesen megyek arra. legjobb bnőm arrafelé lakik nagyon nem szeretek emiatt hozzá átmenni mivel még nappal is elég érdekes alakokkal van teli...
2010. aug. 8. 16:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, évekig jártam oda bulizni (E-klub), néha egyedül is lementem és nem volt semmi gond. Viszont a kocsmákat a megállóban nagy ívbe kerüld, amúgy fradi meccsnél tényleg jobb más fele menni.
2010. aug. 11. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!