A Népliget elővételi pénztárában az busz indulása előtt mennyi ideig lehet elővételi jegyet venni?
Figyelt kérdés
Bocsi, kicsit hülyén fogalmaztam meg: szóval mennyivel előbb menjek ki a buszra, hogy még tudjak elővételben jegyet venni?2010. szept. 3. 18:17
1/5 anonim válasza:
Én elővételben két nappal korábban szoktam jegyet venni.
2/5 anonim válasza:
Amíg el mem fogynak a jegyek. Volt már, hogy pár perccel indulás előtt is sikerült vennem, de olyan is, hogy másfél órával előtte már elfogyott és már csak a pilóta tudott adni.
3/5 anonim válasza:
hát az ilyen jegyeket gondolom olyan járatra kell venni, ahol csak ülőhely van, érdemes kimenni előző nap. én is a népligetből járok haza, a mi buszainkra akármikor lehet jegyet venni akár az utolsó pillanatban is, mert "állóhely" is van.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, azóta megoldódott, vettem online és egy ismerősöm kinyomtatta még este.
Amúgy megkérdeztem és indulás előtt 30 perc, addig lehet utoljára elvőtélit venni, utána már csak a buszon. (vannak olyan expressz járatok most már, amin csak elővételi jeggyel lehet felszállni, állójegyet nem adnak, mert autópályán megy)
2010. szept. 5. 14:11
5/5 anonim válasza:
utolsó vagyok.
mi is autópályán megyünk, de lehet rajta állni, igaz, hogy kb fél órát megyünk csak rajta, nem sokat, de hát akkor is... van, hogy annyian állnak rajta, hogy felszállni se lehet már... és a sofőrtől nem lehet jegyet venni, ha nincs nyitva a pénztár, akkor az autómatából kell venni, a sofőr nem adhat, ja persze ez a népligetnél, a faluban a sofőrnél veszem a jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!