Ültem már repülön de még mindig nagyon félek magától a repülötől is a hangjától is és főleg hogy lezuhanhat hogy lehetne oldani a szorongást?
Nekem erről egy vicc jut eszembe, amit a matektanárom mesélt.
Egy férfi(matek tanár) repülővel elutazik a távoli barátjához. Egész út alatt azon rettegett, hogy mi van ha bomba van a gépen? Mivel matektanár, kiszámolta, hogy ennek még viszonylag nagy a valószínűsége, hogy bomba legyen rajta. A barátjának megmondta, hogy többet nem utazik hozzá, mert túl nagy kockázattal jár. Következő hónapban mégis meglátogatta a barátját. Csodálkozva kérdezi a matektanárt, hogy most már nincs nagy valószínűség a bomba támadásra a gépen?
Matektanár: De igen! De annak, hogy 2 bomba legyen 1 gépen, annak igen kicsi a valószínűsége...
Tudom nem sokat segít, de valahogy ide illet. :D
Az autós válaszolóval egyetértek :) Én kétszer voltam kocsival Bp-London távon, embertelen :) Soha többet!!!!!!!
Jó az a repülő:)
Igen én is autóval jártam és az sem zavar hogy napokig utazok bár nagyon durva de legalább nem félek..
A repcsi meg csak pár óra lenne tudom de akkor is:(
09:28 ööö... ezt nem értem...
milyen 2bomba?
03:06
Ezt linkelhetnéd máshova is akik nagyobb baromságokat írkálnak ide tudtommal az oldal ezért van nem kell lehúzni a másikat ha kérdése van szerintem de tök jó hogy elpoénkodnak egyesek másokon!
Akik nem segít az ne szemétkedjen!
A vicc jó
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!