Ültem már repülön de még mindig nagyon félek magától a repülötől is a hangjától is és főleg hogy lezuhanhat hogy lehetne oldani a szorongást?
Hát nem tudom, a logikus érvek mennyire hatnak ilyen helyzetben, de miért zuhanna le?
Ilyen alapon, akkor autó, metró, vonat, hajó, minden balesetveszélyes lehet. Ja, meg a balkón, mi van, ha mész gyalog az utcán, és fejedre szakad egy balkón? :)
Ezt nem cikizésből mondom, inkább bátorításnak vedd! Gondold át, és ne hergeld magadat bele. Keressünk baleseti statisztikákat? na, pill...
Na, találtam is :)
Statisztikai adatokból számolva, 19000évig kellene repülnöd minden nap, hogy legyen benne egy halálos baleset.
Az 6 935 000 repülőút.
Hát egy ideje ez a parám és most repülnöm kell!
Szeretem ha a megszokott úton,talajon,földön megyek és nem a levegőben ki tudja hol és akármi történhet mert mindig benne van a pakliban..
Próbálok pozitív lenni és nem nagyon gondolni semmi rosszra de ugy érzem nem merek majd felülni és fóbiám lesz meg minden!
Jó pár éve rá vagyok parázva a repülökre igy is ez a baj:(
Igen állítólag az csak én nem igy érzem!
Azért köszi:)
Sokszor repültem, de én úgy szállok fel minden alkalommal,hogyha meg kell halnom az elkerülhetetlen, ez történhet úgy is ,hogy lezuhanunk, elüthet egy autó,kigyulladhat a metro stb.
Ha eljön az idő, menni kell :)
És ebben a tudatban nem félek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!