Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ültem már repülön de még...

Ültem már repülön de még mindig nagyon félek magától a repülötől is a hangjától is és főleg hogy lezuhanhat hogy lehetne oldani a szorongást?

Figyelt kérdés
Mert nemsokára fel kell rá ülnöm és tiszta pánikbeteg vagyok már most:(
2011. máj. 10. 00:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, a logikus érvek mennyire hatnak ilyen helyzetben, de miért zuhanna le?

Ilyen alapon, akkor autó, metró, vonat, hajó, minden balesetveszélyes lehet. Ja, meg a balkón, mi van, ha mész gyalog az utcán, és fejedre szakad egy balkón? :)

Ezt nem cikizésből mondom, inkább bátorításnak vedd! Gondold át, és ne hergeld magadat bele. Keressünk baleseti statisztikákat? na, pill...

2011. máj. 10. 00:49
 2/25 anonim ***** válasza:

Na, találtam is :)

Statisztikai adatokból számolva, 19000évig kellene repülnöd minden nap, hogy legyen benne egy halálos baleset.

Az 6 935 000 repülőút.

2011. máj. 10. 00:55
 3/25 A kérdező kommentje:

Hát egy ideje ez a parám és most repülnöm kell!

Szeretem ha a megszokott úton,talajon,földön megyek és nem a levegőben ki tudja hol és akármi történhet mert mindig benne van a pakliban..

Próbálok pozitív lenni és nem nagyon gondolni semmi rosszra de ugy érzem nem merek majd felülni és fóbiám lesz meg minden!

Jó pár éve rá vagyok parázva a repülökre igy is ez a baj:(

2011. máj. 10. 00:56
 4/25 A kérdező kommentje:
Na de baj 1x van 1x zuhan le!
2011. máj. 10. 00:57
 5/25 anonim ***** válasza:
akkor így jártál. a repülő a legbiztonságosabb, ez tény.
2011. máj. 10. 01:01
 6/25 A kérdező kommentje:

Igen állítólag az csak én nem igy érzem!

Azért köszi:)

2011. máj. 10. 01:07
 7/25 anonim ***** válasza:
Régen n is féltem a repüléstôl, aztán tavaly olyan munkám lett, amivel együtt jár az utazgatás, havonta egyszer. Mostanra egész egyszerûen megszoktam, ezt nem tudom másként fogalmazni, de amióta ugyanolyan természetességgel indulok a reptérre, mint más a vonathoz, egyszerûen elmúlt a szorongás a levegôben, már nem parázom végig az utat, hogy "jajistenemlefogzuhanni", már ott tartok, hogy néha unatkozom(!) a gépen... ;))
2011. máj. 10. 01:07
 8/25 A kérdező kommentje:
Dejó:)Hát irigyellek na nem a repülések miatt hanem hogy igy belejöttél:)Megpróbálom én is lazán venni..
2011. máj. 10. 01:12
 9/25 anonim ***** válasza:

Sokszor repültem, de én úgy szállok fel minden alkalommal,hogyha meg kell halnom az elkerülhetetlen, ez történhet úgy is ,hogy lezuhanunk, elüthet egy autó,kigyulladhat a metro stb.

Ha eljön az idő, menni kell :)

És ebben a tudatban nem félek :)

2011. máj. 10. 01:40
 10/25 anonim ***** válasza:
58%
Told le az utat egyszer EGYEDÜL, AUTOVAL. Aztán majd elmegy a kedved az élettöl is és rimánkodsz a repülöért.
2011. máj. 10. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!