Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miért nem újítják fel a...

Miért nem újítják fel a szinte koromfekete épületeket pesten? Szerintem olyan ciki a turisták előtt.

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 23:23
1 2
 11/12 Lewad válasza:
Azok az épületek amelyek a nagyobb közlekedési útvonalakon helyezkednek el sokkal jobb állapotban vannak külsőre a látvány, és az esztétika miatt. A belvárosi kis utcákban azonban a turisták sem mászkálnak, ha igen, akkor meg úgysem nézegetik az épületeket. Amúgy meg nem két fillér, egy ilyen társasház felújítása, ezt mind a lakóknak kell kifizetni, sokszor a kisnyugdíjasnak, ami nem lesz egyszerű feladat.
2010. dec. 15. 00:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Pedig Londonban is vannak olyan épületek,hogy rossz nézni.Bizony ott is vannak koromfekete épületek..Jártam fényes nappal olyan mellékutcákban ahol szó szoros értelmében féltünk(főleg amikor kijöttek a lakók,hogy megnézzék ki az a hülye aki oda tévedt) Csak hát a turisták nem erre felé járkálnak,ahogy Pesten sem egy mellékutcában fognak sétálgatni..Ami turisztikailag fontos azok elég szépek..Hogy őszinte legyek Budapest sokkal szebb mint London,szóval nincs ok panaszra..(itt éltem évekig,de még most is felmegyek Londonba ha kell,így van képem a londoni külső zónákról is)
2010. dec. 15. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!